![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja w ogóle nie kupuję krojonego.
Chleb to ma być chleb - normalny bochenek. Krojenie świeżego i pachnącego chleba to swoisty rytuał. Tak, wiem że nie każdy potrafi...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A widzisz - w Hercie chleb lezy na półce, kroją go i pakują w woreczek przy kliencie. Nie jest już gorący.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To wiem (chociaż Herta i tak bym nie polecał..). Ale w supermarketach wygląda to inaczej, bo on tam już w folii przyjeżdża. Pakowany pewnie na gorąco.
|
|
|
#4 |
|
Tak, tak... Ciągnąc dalej te prawdopodobieństwa:
3. Jest takim samym zadymiarzem, jak ci po drugiej stronie, tylko jeszcze za to mu płacą. Nic nie usprawiedliwia takiego postępowania. Winny, czy nie, ten zawodnik mógł zastać kaleką po takim potraktowaniu przez gnoja. To, że przełożeni mogą być także odpowiedzialni za zatrudnienie (łagodnie mówiąc) nieodpowiedniej i nieodpowiedzialnej osoby w żadnym stopniu nie "spycha winy" z tego zbója. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie oznacza to, iż uważam jednoznacznie, że policjant jest niewinny. Tak nie jest. Możliwe jest także, że jakiś matoł w mundurze źle rozpoznał grupę i faktyczni zadymiarze przeszli obok przez nikogo nie niepokojeni, a zatrzymano niewinnych. Pytań jest dużo.
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie chce mi się szukać - ale mieliśmy nie tak dawno przykłady radzenia sobie Anglików w podobnej sytuacji ![]() To samo się tyczy tego ''niewinnego poszkodowanego'' pojechał do Wa-wy pochód zobaczyć pewno telewizora nie ma mi ten pochód koło **** lata więc nie pojechałem a dziś do mojego miasteczka cyrk Zalewski przyjechał
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biedny chlopczyk na rekach mial rekawice do mma (o czym mowilem juz dawno) pewnie po to zeby mu raczki nie zmarzly...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Cytat:
-przecież to nie jest XV wiek -na wszystko jest papier w takich sprawach -chyba że się dopiero odpowiednie robi..........bo w interesie policji było sprawę wyjaśnić a nie bezczelnie kłamać społeczeństwo . |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
KATOWANO
a dopiero ktoś napisał - cytuję '' skończyło się na paru siniakach'' A bym zapomniał-stara metoda Milicji - pałą po piętach dlatego nie ma śladów
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Cytat:
http://www.independent.ie/national-n...t-2927894.html w skrocie...rzezcz dziala sie waterford w irlandii. facet wracal do domu po imprezie, byl pijany i postanowil sie odlac na chodnik. mial pecha gdyz natknal sie na patrol miejscowej policji- tzw. gardy. ponoc stawial opor, zostal uzyty gaz lzawiacy, a nastepnie gdy facet lezal juz na ziemi jeden z policjantow przylozyl mu kilka razy piescia w glowe, a drugi sie przygladal. zajscie zostalo czesciowo zarejestrowane przez kamery monitoringu CCTV, ktorego centaral znajduje sie na komisariacie. funkcjonariuszka obslugujaca monitoring widzac co sie dzieje postanowila "pomoc koledze" i skierowala kamery w inna strone... sprawa trafila do sadu. wyroki: bokser 3 lata, kolega z patrolu 4 miesiace, solidarna kolezanka z komisariatu 2 lata... porównamy jak się u nas ta sprawa skończy...
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
powinni obciąć mu fiuta porządni ludzie nie szczą na ulicy-u mnie w Ełku to Policja zapewnia pijakom wikt i opierunek http://wirtualnyelk.pl/wiadomosci/34....html#comments
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ty chory chyba jesteś... To, że skończyło się na kilku siniakach, to szczęście. Już jeden kopniak w głowę może się skończyć trwałym kalectwem, czy nawet śmiercią. W tej chwili nie interesuje mnie, czy skopany gość był winny, czy nie, czy miał takie czy inne rękawice. Jeśli ktoś świadomie, kilkukrotnie kopie inną osobę w głowę, to nie można mówić o jakiś czynnikach łagodzących - miejsce takiego gnoja jest w zakładzie zamkniętym.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
tak jak Breivik gram od kilku lat w Call Of Duty dlatego taki po*******ony jestem chyba na żadnym ''pokojowym pochodzie '' nie byłeś więc nie odróżniasz normalnej osoby od ''gościa w kapturze''(nie mylić z Robinchudem )
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Każda zatrzymanie osób niebezpiecznych może skończyć się uszkodzeniami ciała, a nawet śmiercią. Ciekawe, że oskarżycieli policjanta nie oburza metoda zatrzymania Uszola, bardziej brutalna i niebezpieczniejsza.
|
|
|
|
#15 |
|
I co, jak w kapturze to od razu zabić?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 17:57 |
| Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
| nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
| Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
| Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |