![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#13891 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak ksiądz nie broni Krzyża własną piersią, tylko coś tam opowiada to marny z niego ksiądz.... Takie jest moje zdanie.
A tu mamy : http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj...wiadomosc.html Była taka reklama społeczna z tekstem "Oj biedny, on biedny..". Jakoś wydaje mi się,że Spawacz nie jest biedny i wcale mi go nie żal. Brak Teleranka, ludzi pałowanka, księdza utopienie, w TV ludzi lżenie. Grzechy jego liczne, niech mu Pan wybaczy bo,... Teksas nie raczy !" |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#13892 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powinien bronić nawet jeżeli ten krzyż wisi tam gdzie nie powinien?
Kara za tą wypowiedź jest niesłuszna, ale co poradzisz... mafia wie lepiej ![]()
![]() |
#13893 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na wysypisko śmieci z tym chamem.
2 sikorki mi wleciały, jedna już trafiła, druga gdzieś się w domu zgubiła, o właśnie lata, trzeba będzie złapać i wypuścić. ![]() Jeden ptaszor, to sikorka, a drugi co złapałem i puściłem, to chyba rudzik. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 07.11.2011 o godz. 10:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13894 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Mafia... zaczyna się jak w kiedyś, nędzna propaganda komuny, określenia, potem zacznie się topić czarnych... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13895 | ||
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
Cytat:
Co to znaczy nie powinien? Cytat:
Dla mnie to jest sprawa KK. -------------------------------------------- Z racji, że media coś za bardzo zajmują się nie tym czym powinny, to troszkę tego co dzieje się na świecie: Przegląd Międzynarodowych Absurdów ***8211; cz. V Można tam znaleźć fragment o polskich pracownikach ambasady w Moskwie, którzy przemycali papierosy. Oczywiście zostali zwolnieni. Tanie państwo czy urzędnicy ambasad dostają pensję w wysokości średniej krajowej państwa, w którym urzędują? ------------------ Lech Kaczyński na znaczkach. Niestety nie w Polsce. Polska, jak zwykle, całe lata za Murzynami
![]() |
![]() |
#13896 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Generalnie nie podoba mi się, że w ramach "tolerancji" i "wolności" mamy coraz więcej zakazów.
Nie wolno się nie zgadzać, nie wolno wieszać Krzyża, nie wolno robić tego, nie wolno robić tamtego, to i tamto należy robić tak i tak, to należy uznawać za dobre, a tamto za złe. To jest choroba, a tamto nie jest choroba i masz się z tym zgadzać. Co ma wspólnego tolerancja i wolność z zabranianiem 90% społeczeństwa powiesić sobie Krzyż? Takie uszczęśliwianie na siłę, często większości przez mniejszość, która narzuca swoje widzimisie wymachując wyrokami sądowymi. Palikto chce znosić zakazy, pozwalać pijanym kierowcom bezkarnie jeździć po drogach, to zamian będą może karać za powieszenie Krzyża? Gdzie tu logika ![]() W ogóle jak słuchałem Palikota to pier***ł straszne głupoty i nie wiem jakim idiotą trzeba było być, żeby na niego zagłosować. Mamy 10% jakichś degeneratów w społeczeństwie, już prędzej zagłosowałbym na komunistów ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.11.2011 o godz. 11:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13897 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Ano jesteśmy w Unii, sami tego chcieliśmy.
Unia to komuna 21 wieku i ogólnie polega na systemie nakazowo-rozdzielczym. Ludziom odbiera zdolność myślenia, a na wszystko muszą być paragrafy. Stąd tyle idiotyzmów. Ludzie już do tego przywykli i przestają się dziwić. A Palikot jest po prostu naturalnym owocem tego wszystkiego i poniekąd ma rację. Skoro wszystko mają regulować przepisy jakie są, to muszą też dotyczyć zasad dotyczących religii i wyznań. Jak równo, to wszystkim. Nie nazywałbym tych 10% głosujących na Palikota degeneratami ani idiotami. To są ludzie o innych poglądach niż twoje, z takim samym prawem do głosu. Takie jest prawo demokracji i trzeba umieć to uszanować. PS Nie głosowałem na Palikota, nie głosowałem w ogóle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13898 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
musi byc na znaczkach?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13899 |
Jukebox Hero
No patrz a oni nazywają...
http://wybory.onet.pl/parlamentarne-...ktualnosc.html Masz rację, jednak dla mnie ktoś kto chce społeczeństwa takiego jak chce Palikot to tak jak powiedziałem. O ile szanuje wyborców pozostałych ugrupowań, o tyle partia palikota zebrała moim zdaniem wszystko co najgorsze w społeczeństwie i jest głosem takich ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13900 |
Na papierku większość - chciałbym kiedyś te 90% zobaczyć w niedzielę w kościele, bo na razie to góra 5% sądząc po puchach. A kto broni powiesić sobie krzyż? Wieszajta ile chceta, macie cztery ściany w każdym pokoju w domu, dużo się zmieści.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13901 | |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
Cytat:
W sumie tak. Skoro inne nacje mogły w ten sposób upamiętnić, to czemu tego nie można było zrobić w Polsce. Tym bardziej, że już ukazały się (chyba, bo wiem, że miały) monety 100zł i 20 zł ze Skrzypkiem. Z tego co pamiętam, to za granicą również wybito monety z Kaczyńskim. (nie pamiętam gdzie) Dla kolekcjonerów to przecież niezła gratka.
![]() |
![]() |
#13902 | |
Jukebox Hero
Cytat:
Gdyby to było 5%, to by się m.in. nie opłacało tej całej komercyjnej machinie wydawać tyle kasy na wykorzystywanie świąt. Chyba te wszystkie zmiany ramówek, programy świąteczne od rana do wieczora i wymiany połowy asortymentu w sklepach nie są robione dla marnej 5% społeczności? I dla tych 5% policja organizuje akcje na drogach w święta, blokuje ulice dla procesji w Boże Ciało itd. Taa jasne. Z moich obserwacji poza kościołem wynika że to jest nawet więcej niż 90%, ale nawet w Kościele ... cóż zdziwiłbyś się ile nieraz przychodzi ludzi i to bynajmniej nie w niedzielę. Jak nie przyjdziesz godzine wcześniej (na piechote, bo zapomnij o miejscu parkingowym, ludzie przyjeżdżają autokarami) to kościół będziesz oglądać przez lornetkę, nawet w mróz ludzie stoją po pare godzin przed Kościołem, z supportem straży pożarnej (światło) i słuzby zdrowia (jakby ktoś zasłabł) jak są np. Msze z modlitwami o uzdrowienie. W zeszłym miesiącu z okazji wizyty o. Daniela Ange prawie nie można było wyjechać z Lublina do Warszawy. A że w niedziele z czystego lenistwa ludziom się nie chce iść, bo wolą do sklepu - to co ja poradzę. Ale to nie oznacza, że są niewierzący. Aczkolwiek wiara to bardzo płytka. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.11.2011 o godz. 13:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13903 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
Cytat:
a w ogole dlaczego powinien byc na znaczkach?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13904 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Może by tak PiS, Marta Kaczyńska sami zgłosili się do Poczty Polskiej z pytaniem o znaczki upamiętniające katastrofę w Smoleńsku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13905 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
W najgorszym przypadku na ostatnią chwilę możesz się nie załapać na miejsce siedzące w kosciele. Nie będę tu pisał o %, ale nabudowali kościołów jak banków i teraz ludzi do nich brakuje. A księża walczą między sobą o rewiry kolędowe. Dosłownie! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |