![]() |
|
ale czy ja dawno nie mowilem, ze to idiotyzm ten stadion?
byl, jest i bedzie slaski, gdzie zawsze przyjda ludziec drzec pyski czyli dopingowac... no ale...to przeciez nie jest stolica... co do poznania...na stadionie wisly tym bardziej nie powinna rosnac a jakos rosnie...i to bez problemu... |
Stadion Wisły nie ma dachu zasłaniającego słońce murawie przez większą część roku, a tak jest w Poznaniu i Warszawie.
|
Na tajnym walnym zgromadzeniu warszawiaków podjęliśmy uchwałę, że nie przyznajemy się do tego stadionu i zostaje on wyłączony z obrębu miasta Warszawy. To robota POPiS, niech go sobie zabiorą.
Nie bierzemy także odpowiedzialności za dziurę w Wiśle na Powiślu, przez którą woda ucieka i pojawiają się już skarby zgubione przez Szwedów. Nie bierzemy też odpowiedzialności za to, co będzie jak ktoś te skarby ciapciarapcia. Na portalu Rynek Kolejowy odnalazły się dwie ekspertyzy, w których za grube miliony ich autorzy perorują dlaczego metro pod Wisłą a nie nad Wisłą. Jedyny sensowny argument to konieczność robienia dziury w Skarpie, która naprawdę jest niestabilna, ale z drugiej strony kopanie pod Wisłą jest co najmniej równie karkołomnym wyzwaniem, szczególnie tak płytko, a nie 100 metrów pod ziemią, jak radzieccy kopali. Pozostałe argumenty, jak takie że np. metro hałasuje i jest brzydkie należy uznać za naciągane. Hałasują smrodziuchy samochody i są brzydkie, a nie metro. Prywatnie ludzie związani z tymi ekspertyzami przyznają, że chodzi o konieczność wyburzenia kilku budynków, co politycznie przerasta jakże dynamiczną Platformę Obywatelską. I co od dawna podejrzewałem, bez ich wypowiedzi. Budowa oczywiście uda się, bracia Turkowie z braćmi Włochami myślą nad tym dzień i noc, ale utrzymanie tego tunelu będzie kosztować miliony. |
|
Mnie o mało Siódemka nie zabiła 200m od domu na drodze osiedlowej.
Pędząc wymusiła pierwszeństwo - o mało nie dostałem vanem w lewy bok. |
Wow..
Ktoś taki powinien być chyba traktowany na równi z kimś, kto do wypadku już doprowadził. Bo to, że jeszcze nikogo nie zabił, to chyba cud i lepiej go za długo nie testować.. |
Takiego powinno się traktować z karabinka szturmowego. :]
|
Marudzicie jak stare baby.
|
Sam marudzisz Pali, wyobraź sobie, że na tej bocznej dojazdówce wychodzisz, albo rowerem wyjeżdżasz, gość z sódemki cię zabija, albo robi z ciebie inwalidę. Chujów takich tępić ołowiem i pałą.
|
A gdyby na tej dojazdówce szedł Adam Michnik z wózkiem?
|
A gdyby67gdybyś wziął aspirynę
|
Panie bolszewiku z kilku ulo8ic w Warszawie. nie masz o czym mówić.
|
Edziu, chamuj. Jak do paliego nie mam sie o co przyczepic, tak ty klniesz jak szewc + post pod postem. A jezeli to ostatnie bylo do paliego to i obrazasz uzytkownikow. Wyluzujesz?
|
Spoko :spoko:
Oto dalsza część mojego posta, którą skasowałem: Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:54. |
|