Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

demek 25.09.2012 22:59

ale czy ja dawno nie mowilem, ze to idiotyzm ten stadion?

byl, jest i bedzie slaski, gdzie zawsze przyjda ludziec drzec pyski czyli dopingowac...

no ale...to przeciez nie jest stolica...

co do poznania...na stadionie wisly tym bardziej nie powinna rosnac a jakos rosnie...i to bez problemu...

ed hunter 25.09.2012 23:50

Stadion Wisły nie ma dachu zasłaniającego słońce murawie przez większą część roku, a tak jest w Poznaniu i Warszawie.

pali 25.09.2012 23:53

Na tajnym walnym zgromadzeniu warszawiaków podjęliśmy uchwałę, że nie przyznajemy się do tego stadionu i zostaje on wyłączony z obrębu miasta Warszawy. To robota POPiS, niech go sobie zabiorą.

Nie bierzemy także odpowiedzialności za dziurę w Wiśle na Powiślu, przez którą woda ucieka i pojawiają się już skarby zgubione przez Szwedów. Nie bierzemy też odpowiedzialności za to, co będzie jak ktoś te skarby ciapciarapcia.

Na portalu Rynek Kolejowy odnalazły się dwie ekspertyzy, w których za grube miliony ich autorzy perorują dlaczego metro pod Wisłą a nie nad Wisłą.

Jedyny sensowny argument to konieczność robienia dziury w Skarpie, która naprawdę jest niestabilna, ale z drugiej strony kopanie pod Wisłą jest co najmniej równie karkołomnym wyzwaniem, szczególnie tak płytko, a nie 100 metrów pod ziemią, jak radzieccy kopali. Pozostałe argumenty, jak takie że np. metro hałasuje i jest brzydkie należy uznać za naciągane. Hałasują smrodziuchy samochody i są brzydkie, a nie metro.

Prywatnie ludzie związani z tymi ekspertyzami przyznają, że chodzi o konieczność wyburzenia kilku budynków, co politycznie przerasta jakże dynamiczną Platformę Obywatelską. I co od dawna podejrzewałem, bez ich wypowiedzi.

Budowa oczywiście uda się, bracia Turkowie z braćmi Włochami myślą nad tym dzień i noc, ale utrzymanie tego tunelu będzie kosztować miliony.

demek 26.09.2012 16:59

http://www.youtube.com/watch?v=5wRPF...ure=g-logo-xit

mowic chyba nic nie trzeba....

sobrus 26.09.2012 17:36

Mnie o mało Siódemka nie zabiła 200m od domu na drodze osiedlowej.
Pędząc wymusiła pierwszeństwo - o mało nie dostałem vanem w lewy bok.

andrzejj9 27.09.2012 09:26

Wow..

Ktoś taki powinien być chyba traktowany na równi z kimś, kto do wypadku już doprowadził. Bo to, że jeszcze nikogo nie zabił, to chyba cud i lepiej go za długo nie testować..

ed hunter 27.09.2012 14:06

Takiego powinno się traktować z karabinka szturmowego. :]

pali 27.09.2012 14:17

Marudzicie jak stare baby.

ed hunter 27.09.2012 14:51

Sam marudzisz Pali, wyobraź sobie, że na tej bocznej dojazdówce wychodzisz, albo rowerem wyjeżdżasz, gość z sódemki cię zabija, albo robi z ciebie inwalidę. Chujów takich tępić ołowiem i pałą.

pali 27.09.2012 15:20

A gdyby na tej dojazdówce szedł Adam Michnik z wózkiem?

ed hunter 27.09.2012 15:50

A gdyby67gdybyś wziął aspirynę

ed hunter 27.09.2012 15:54

Panie bolszewiku z kilku ulo8ic w Warszawie. nie masz o czym mówić.

M@X 27.09.2012 16:02

Edziu, chamuj. Jak do paliego nie mam sie o co przyczepic, tak ty klniesz jak szewc + post pod postem. A jezeli to ostatnie bylo do paliego to i obrazasz uzytkownikow. Wyluzujesz?

pali 27.09.2012 16:16

Spoko :spoko:

Oto dalsza część mojego posta, którą skasowałem:

Cytat:

A gdyby na tej dojazdówce szedł Adam Michnik z wózkiem?

Wiem co pomyślisz i być może powiesz: że w takim wypadku szkoda kierowcy, bo zabił śmiecia a odpowie jak za człowieka.

Ja Ci na to powiem, że już wiem dlaczego w takim razie 29 września oraz 11 listopada tysiące ludzi będzie wznosić tylko okrzyki, że mnie do Cyklon-B; w ostateczności drobne napaści fizyczne, ot skopać jakiegoś młokosa na uboczu.

A Ty mnie na to, że tabletki i bolszewia. To może od razu o tabletkach?

Chyba niczego nie pominąłem?
Nie ma się co obrażać, to w sumie egzystencjalny problem Sartre: czy człowiek jest kapustą? Czy może jak uczy Pismo nie jest?

Reetou 27.09.2012 16:31

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1224084)
Edziu, chamuj.

No przecież chamuje. Zgłaszasz, że chamuje, a mówisz by chamował bardziej? :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:54.