![]() |
|
Nie czytaj, spałem po śniadaniu, ale mnie upał budzi.
|
od 6-10 byłem na rybach :taktak: sama drobnica ,pewnie rybkom też gorąco i brać nie chcą , nie ma jak w domu stare poniemieckie mury to i chłodniej :spoko: zaraz będę żarł kurczaka pieczonego z duchówki ,a potem sobie poleżę :jezyk:
|
Wypędziłeś Niemców? Jesteś polskim faszystą i antysemitą!
Na dole to i ja mam chłodno w grubych murach, ale na górze słońce grzeje. A za kurczaka z duchówki, to masz w*******! :P |
Dobry był :jem: do tego młode ziemniaczki i surówka z pomidorów w śmietanie z dużą ilością cebuli :taktak: teraz się zastanawiam czy wypić :piwko2: mam dwa zimniuteńkie :P ,jedne wypiłem z rana na rybkach o poranku :fiu:widziałem jak łabędź przełykał ślinę ;) pewnie też by z rana sieknął piwko :ysz:
|
Tak. Za kurczaka z lodówki, to ja też mu dołożę.
|
moglibyście go nie bić k***a
|
Komentarz chyba zbędny.
Komisarzom Unii Europejskiej sen z oczu spędza stan węgierskiej floty morskiej |
na polskich plantacjach bawełny i bananów wcale nie jest lepiej :nie:
|
Słyszałem, że chcą też ukarać Norwegię za nadprodukcję wina gronowego.
============================================== Metro Warszawskie straciło przez oszustów pół miliona. Bo urzędnicy nie sprawdzili konta Cytat:
Jeszcze ktoś uważa, że referendum trzeba olać? |
Ja je oleje bankowo :)
|
ja też, zapowiedziałem to Edziskowi :D
|
Cytat:
wiec troska KE moze miec jakies tam podstawy |
Cytat:
|
W tej sprawie, to będę agitował z ludźmi Palikota, w tej sprawie powtarzam. :>
Warszawa takie kwiatki ma na co dzień, to są efekty zatrudniania krzyżowego swoich. Ja zatrudnię ci ciotkę, ty mi siostrzeńca, nieważne, że się nie nadają, rozumisz, nauczą się. No to się uczą, a ja płacę. Nie mógł ktoś zadzwonić do firmy sprzątającej i się zapytać: Hej! Zmienialiście ostatnio numer konta? Tylko tyle trzeba było wykombinować, a może aż tyle... |
Już taki jeden nasz Prezydent kład się z granatem pod drzwiami parlamentu :P więc waść nie szalej :sciana: skocz lepiej do sklepu na rogu po małe co nieco :taktak: ja dziś podczas zakupu ''padliny'' na zbliżający się łikend kupiłem sobie Redsa o smaku grejpfruta , nawet mi smakował :jezyk:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:45. |
|