![]() |
Cytat:
Każdy ****! Ciekawe co wykropkuje. Edit; nie brać udziału w wyborach |
Cytat:
Według mnie nie powinniśmy ... Cytat:
Może ktoś powiedzieć, że w 1995 roku były trochę inne czasy, inne media - owszem - ale czemu wtedy nie zrobiono afery z tego, że okłamał z wykształceniem i zaraz po wyborach uciekł wypoczywać i "odczekać" do ciepłych krajów ?? Wiem - sam nie lubię takich porównań j/w ... ale po prostu niedobrze mi się robi jak słyszy się wokół tylko obrażanie Prezydenta, Premiera itd. - ile można wytrzymać ?? Aha - dla wyjaśnienia - nie głosowałem nigdy na Kwaśniewskiego oczywiście, nigdy go nie lubiłem i często było mi wstyd za niego (za Kaczyńskiego też mi czasem jest :( ) - ale - też mi się nie podobało jak go wówczas NIEKTÓRZY mieszali z błotem ... krytykować owszem - ale są granice ... Dobra kończę, bo szkoda zdrowia ... Pozdrawiam WSZYSTKICH .. mimo wszystko ;) ro29 |
Cytat:
Mapk***281; zr***243;b jak z ***321;awicy na Szczecin..... |
Cytat:
Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Kaczyński zachowuje sie jak cipa, niewyraźnie mówi, plącze sie, nie umie sie właściwie zachować na spotkaniach dyplomatycznych i oficjalnych uroczystościach (słuchawki założone odwrotnie, kwiaty badylami do góry), jest chamem ("spieprzaj dziadu"). Po prostu pierdoła. Dlatego sie z niego śmieją, nic dziwnego. |
Cytat:
|
A no w***322;asnie. Gdzie sie tylko Kaczy***324;ski pojawi, tam robi siare.
|
Cytat:
Dla mnie zaden z nich nie nadawal/nadaje sie na Prezydenta, zaslugujmy na lepszego. |
Wstyd i ha***324;ba!
http://sport.onet.pl/0,1248712,1568178,wiadomosc.html jak mo***380;na tych *****i nazywa***263; kibicami?? jako kibic czuj***281; si***281; ura***380;ony... |
Cytat:
jaki wstyd robi Kaczyński? wstyd to sobie robią ci co się tych wstydów doszukują w każdym najmniejszym potknięciu. takie wpadki jak ma Kaczyński to mogą być raczej powodem do śmiechu a nie do wstydu. i NAJWAŻNIEJSZE - prezydent to ma być wysoki, przystojny, mówić po angielsku i dobrze dupę "obcym" wypinać - tak? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A na koniec - przyk***322;ad "kulturalnej opinii" ;) - otworzy***322;em Wiadomo***347;ci w TVP o 19.30 i ... pierwszy news o Pielgrzymce Radia Maryja i wypowiedzi o. Rydzyka, Premiera itd. ... i jako***347; tak niesmacznie mi si***281; zrobi***322;o :( A teraz ***380;art (haha - ja te***380; potrafi***281;) - pomy***347;la***322;em sobie, ***380;e musia***322; Premier pojecha***263;, bo Prezydent chyba nadal nie wybaczy***322; o. Rydzykowi jak ten mu ***379;on***281; obrazi***322; :haha: - by***322;o by g***322;upio si***281; pokaza***263; ;) Pozdrawiam ro29 |
"Ta***347;my Rydzyka"
Co naprawde my***347;li o Kaczkach nasz wspania***322;y ojciec dyrektor... http://wiadomosci.onet.pl/1568165,11,item.html Oj, to chyba RM mo***380;e pakowa***263; manatki, Kaczory nie popuszcz***261; takiej zniewagi ;) |
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |