Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

ed hunter 12.10.2007 17:47

Cytat:

Napisany przez MQs (Post 845180)
Spłyciłeś problem tak, że twoje kształcenie musiałoby być twoją potrzebą a nie moją. Wcześniejsza różnica poglądów zmieniła się w różnicę charakterów, a na to nie mam wpływu.

nie czuję potrzeby kształcenie się na złodzieja :nie:

andrzejj9 12.10.2007 21:53

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 845105)
właśnie się zastanawiam, czy kłamanie w mediach można ścigać tylko z powództwa cywilnego? chodzi mi o WSI 24 i agenturę pod słońcem...

ja *******ę :wow: "mają sygnały" ktoś im powiedział, kto? no zgadnijcie kto?

NO! "obrońcy ""demokracji""" :taktak:

No jak, zgłaszała na pewno to Samoobrona, nie zdziwiłbym się jeśli również LRP. I mają rację! Bo to naprawdę tak wygląda i jest ewidentnym łamaniem pewnych istniejących przepisów. A że krajowe drogi szybkiego odwołania się od tego już się zakończyły (prezes KRRT nie widzi problemu), to zwrócili się za granicę. Słusznie.

Ale to inna sprawa, z bieżących mamy debatę. Moim zdaniem Tusk wypadł nadspodziewanie dobrze, a Kaczyński w polotach był akceptowalny, przez większość jednak beznadziejny, albo wręcz żałosny (klepiąc co chwila te same formułki, które już wszyscy słyszeliśmy w telewizji). Chciałem napisać, że Tusk zmiażdżył Kaczyńskiego, ale że to stwierdzenie się co chwila pojawia na Onecie, to tylko powiem, że w pełni się z nim zgadzam ;)

Swoją drogą zastanawiam się, jak wielkim zwolennikiem PiS-u trzeba teraz być, żeby uważać, że na tej debacie Kaczyński wypadł lepiej..?

ed hunter 12.10.2007 21:57

Tusk wypad***322; lepiej to fakt, ale to w***322;a***347;nie on klepa***322; formu***322;ki o cudach itd. kt***243;re znamy ze spot***243;w.

za to klakierzy, kt***243;rych przyprowadzi***322; zachowywali si***281; skandalicznie - banda ho***322;oty.

AleX69 12.10.2007 21:59

ja nie moge ... kaczynski nie wytrzymal cisnienia podczas debaty z tuskiem :O

andrzejj9 12.10.2007 22:06

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 845313)
Tusk wypadł lepiej to fakt, ale to właśnie on klepał formułki o cudach itd. które znamy ze spotów.

za to klakierzy, których przyprowadził zachowywali się skandalicznie - banda hołoty.

Z oprawą się zgodzę - publiczność była żałosna (jak i przy poprzedniej debacie), ale to i tak nic przy redaktorach. Kto jeszcze w ogóle Olejnik do takich 'imprez' bierze to nie wiem, ale w momencie kiedy ona co chwila przerywała wypowiedź, żeby zauważyć, że minął czas, to bym ją chętnie na zbity pysk wypieprzył z tego pomieszczenia. Na litość, nie jesteśmy w szkole podstawowej! Oczywiście jakieś reguły gry muszą być i zostały ustalone, ale przecież przerywanie komuś w pół zdania tylko dlatego, że skończył się czas jest żałosne.. A jeszcze w jednym momencie, jak przerwała zadawanie pytania, to już mi ręcę opadły..

Natomiast jeśli chodzi o Tuska.. Częściowo zgodzę się z tym, że zbyt wiele odkrywczego nie powiedział. Chociaż jeśli chodzi o przygotowanie merytoryczne również bił Kaczyńskiego na głowę. Jednak tak jak Tusk konkretów powiedział niewiele, tak Kaczyński nie powiedział nic! Życzyłbym sobie, żeby w podobnych debatach więcej było retoryki, ale i tak w porównaniu do poprzedniej był ogromny krok w przód. Gdyby jeszcze nie ci dziennikarze..

ed hunter 12.10.2007 22:11

Olejnik powinna wr***243;ci***263; do robienia reporta***380;y o skupie butelek ^_^

http://pl.youtube.com/watch?v=mxayFv8q8ZY

andrzejj9 12.10.2007 22:17

Jeden komentarz z Onetu mi si***281; spodoba***322; (ju***380; niewa***380;ne w czyjej obronie):

Cytat:

Chyba brajlem "s***322;ucha***322;e***347;" tej debaty....
;)

s_tuden_t 13.10.2007 00:04

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 845313)
za to klakierzy, których przyprowadził zachowywali się skandalicznie - banda hołoty.

nie wydaje mnie się! :haha:

ed hunter 13.10.2007 04:59

co si***281; nie wydaje? buczenie i darcie mordy to mo***380;e oznaka dobrego wychowania? :sciana:

jaka partia, taka publika :D

AleX69 13.10.2007 05:11

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 845386)
co si***281; nie wydaje? buczenie i darcie mordy to mo***380;e oznaka dobrego wychowania? :sciana:

widze ed@ ze tobie tez cisnienie przestalo trzymac :>

kaczynski zaakceptowal publicznosc przed i podczas debaty - nawet im na pytania odpowiadal ... :D

kaczynski jak zwykle straszyl ukladami, 'jak oni dojda do wladzy' - a to najlepiej trafia na wyobraznie
ale jak widac tylko wyborcow PiSu :D
debate przegrznal jak zloto :hahaha:

btw ... wiecie jak sie nazywa konferencja prasowa premiera? :>
kacze opowiesci ...

Kris 13.10.2007 08:05

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 845386)
co się nie wydaje? buczenie i darcie mordy to może oznaka dobrego wychowania? :sciana:

Ja bym Ci podał inne przykłady 'publiki' PiS, które niejednokrotnie pokazywano na forum.

Poza tym, szkoda, że nie zauważyłeś, jak JK pokazywał swoim klakierom kiedy mają mu bić brawo - głowa w bok i brawa, głowa w bok i brawa... to po prostu już śmieszne było.

Qbi@k 13.10.2007 08:40

Publika PiSu? Stare, fanatyczne babcie w charakterestycznych moherowych beratach... Nic dodac, nic ujac :)

s_tuden_t 13.10.2007 09:33

Cytat:

Napisany przez AleX69 (Post 845387)
btw ... wiecie jak sie nazywa konferencja prasowa premiera? :>
kacze opowiesci ...

:hahaha:

demek 13.10.2007 09:39

i co z tego, ze dusk wygral debate zdecydowanie, oboz pisu powie, ze to kaczor wygral, ewentualnie remis ze wskazaniem na jareczka :D

cala polska widziala ale oni przeciez wiedza najlepiej

edit

czy moze mi ktos powiedziec dlaczego jedyna partia, ktora podeszla do kampanii tak jak nalezy przedstawiajac naprawde niezly program (tyle, ze jak wiemy papier wszystko przyjmie) to zakichany LiD?na ktorych nie mam najmniejszej ochoty glosowac

popis sie obrzuca blotem zamiast cos pokazac, lpr i samoobrona do sejmu nie wejda a ich programy tez sa nic nie warte, psl znowu dba o rolnikow a na reszte pomyslow brak

bede zmuszony zaglosowac na lid? chyba sobie odpuszcze te wybory

Zetoxa 13.10.2007 10:11

a Partia Pięknych Kobiet:serdusz:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:05.