![]() |
jaka***347; PiSiorowa propaganda :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Przedwieczorny, no, no autorytet jakiś, czy cuś? Ostatnio nie piszę zbyt wiele na forum, ale w końcu coś napiszę: @Ed: przestań, bo już tak się zatraciłeś w tych bzdurach, które piszesz w obronie PiS-u, że pewnie sam w te bzdury uwierzyłeś, a to jest chłopie niebezpieczne:haha: :mruga: |
Cytat:
I wiem, co miałeś na myśli pisząc to. Zresztą ja sam te kolejne doniesienia o tym, że Premier nie ma konta, mieszka z mamą, nie ma prawa jazdy itp. puszczałem mimo uszu i traktowałem z przymrużeniem oka. Ale jednocześnie jak widzę zestawienie tego razem, to tworzy mi się obraz właśnie kogoś na kształt Konowicza - starego kawalera ze wsi lub małego miasteczka, średnio inteligentnego i generalnie mało zaradnego. A teraz okazuje się, że jest to opis osoby, która kształtuje się na prawdziwego męża stanu i z pewnością się za taką osobę uważa. Jest to dla mnie dość komiczny nie ukrywam obraz. |
Dalszy ci***261;g "filipi***324;skiej choroby"
http://wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1623925,news.html |
nie b***281;d***281; przekonywa***322; tych co maj***261; zmiany od czytania GW :P a wszystkim innym polecam lektur***281;.
a w TVInfo ko***324; kopie si***281; z betonem :rotfl: |
ed, skoncz juz pier..ic
to, ze nie trawie pisu i na niego nadaje znaczy, ze czytam wyborcza? nia badz smieszny |
no to cza przyzna***263; @ed sta***322; si***281; fanatykiem i to jego krucjata :D spali wszystko i wszystkich w obronie Pis'ior***243;w
PEACE |
podpalam :ognicho:
|
Gasimy :D
Albo nie... wrzucamy kaczyst***243;w na stos :D |
Debata by***322;a dobra, chyba najciekawsza z dotychczasowych.
Trudno powiedzie***263;, kto wygra***322;, natomiast nie mam w***261;tpliwo***347;ci, kto przegra***322; - PiS. I to zas***322;u***380;enie. |
:hahaha: bzdura dnia :hahaha:
ma***322;o z tego widzia***322;em, ale Tusk nie odpowiada***322; na pytania, mota***322; si***281;, wyuczone formu***322;ki nie pasowa***322;y do sytuacji...Kwa***347;niewski jak trze***378;wy to nie***378;le wygadany... stara dobra partyjna szko***322;a PZPR :| |
Cytat:
typowe podejście pisowskie: nie słucham innych bo nie daj Boże będą mieli rację! :O a co do Twojej opinii - to Kaczyński w poprzednich dyskusjach nie operował ŻADNYMI faktami i to właśnie on klepał wyuczone formułki, które znamy już bardzo dobrze, zaś Tusk dał się poznać dwa razy z zupełnie innej strony niż dotychczas. i widać, że nie oglądałeś debaty, tylko jakiejś fragmenty, bo Donald Tusk w tej dyskusji ukąsił mocno PiS, przyjmując nieco retorykę Kaczyńskiego, co oczywiście było miało na celu przejąć jeszcze nie do końca zdecydowaną część wyborców PiSu.. widać było, że wie do kogo mówi i jak ma mówić :taktak: mocne słowa w stylu Jarosława K. typu: "my to rozliczymy", "to wy tworzyliście ten stan rzeczy" itp. czy nawet niejako obrona Radia Maryja. tu nie chodziło o rzeczowość, lecz o operowanie na emocjach, co dotychczas było domeną PiSu Tusk pokazał się w ten sposób elektoratowi zarezerwowanemu do tej pory pisowi, jako ktoś inny, nie taki straszny jak był przedstawiany.. dlatego uważam, że Tusk, może nie tyle co wygrał, ale na pewno więcej zyskał :taktak: przypuszczam, że najwięcej w tej debacie stracił PiS |
Kwa***347;niewski m***243;wi***322; bardziej konkretami, nie podoba***322;a mi si***281; postawa Tuska.
Dla mnie AK lepiej wypad***322;. |
Dla mnie remis. Obaj wypadli znacznie lepiej ni***380; Kaczy***324;ski.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:00. |