![]() |
Cytat:
Cytat:
Mnie ta cała Nergal - awantura teraz raczej śmieszy, wcześniej irytowała. Mam tylko nadzieję, że już bardziej do polityki nie wkroczy, że nie stanie się poważnym tematem politycznym - wyborczym. To jedna z największych bzdur, które w ostatnich latach trafiły do debaty publicznej. Bo kto to jest Nergal dla szerszej publiki? Maskotka z 15 minutami sławy, jeden z wielu na świecie "niegrzecznych" chłopców. Za 2-3 miesiące będą o nim pamiętali tylko fani metalu (rocka). A czy nie straci (jako muzyk) na romansie z "Pudelkami", to już inna sprawa. Jego sprawa. Jedną z najbardziej rozwalających w całej awanturze rzeczy są zarzuty o ksywkę "Holocausto". To dla mnie najbardziej rozśmieszający zarzut. Przecież on był w tamtym czasie smarkaczem. |
Cytat:
Masakracja... :( --- Zuckerberg ma wyłączność na słówko 'book' w nazwach internetowych serwisów. Tak zwany trolling domenowy :sciana: |
U nas za to głupkowatość klonuje się sama, i to jest osiągnięcie! :D
|
liczy sie tylko to co powie jaro
kto sie nie zgadza ten zdrajca do chin z nimi :D |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ka_swinie.html ciekawe czy Jaro to czytał :>
|
Cytat:
Ja go nie bronię, ale jeśli mnie coś nie interesuje, to tego nie oglądam. |
W takim razie można podrzeć wszystko dla kasy, heilować i nazwać się holocausto, ale dla kasy, to ok.
|
A to wszyscy uwierzyli, że on taki 'szatanista'? Nawet sąd się nie nabrał uzasadniając wyrok, że to jest coś z jego 'ahtyzmem' powiązane. Człowiek, który wiąże się z celebrytką, ta mu robi ogromną reklamę, sam zaczyna być celebrytą, pokazuje się kolorowych pisemkach, programach telewizyjnych, w których za bardzo nie trzeba myśleć, w końcu robi się z niego gwiazdę formatu Piaska, Kayah. I ludzie ciągle myślą, że on to wielki 'szatanista'?
Ten rodzaj muzyki jest cholernie niszowy, żaden rasowy 'szatan' by się tak nie .... i nie zrobił z siebie maskotki telewizyjnej. To jest kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Behemoth stał się przez te akcje bardzo znanym zespołem, sprzedaż płyt w górę, kasa z koncertów w górę, alleluja i do przodu... |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._Awantura.html
podam im namiar na wiekszego sataniste niech sie do niego doczepia aa nie zrobia tego. o nim nie jest glosno :) marne pomioty beda teraz szczekac poki o adamie jest glosno ot cala tajemnica |
Inny światopogląd. :rotfl: Antysemici też mają inny światopogląd?
|
Za zamawiane do niepłacenia abonamentu radiowo telewizyjnego to można mieć sprawę w sądzie, bo to nic innego jak podżeganie do popełnienia przestępstwa.
Co innego gdyby namawiali do nie oglądania tego programu. |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...czulo_sie.html ciekawe :sciana: a w szczególności to że ''czarni'' namawiają do nie płacenia abonamentu TV -z powodu jednego człowieka,który ma inny światopogląd k***a
|
|
A pogrobowiec pali szuka owieczek...
|
Cytat:
Profesora Wiesław Binienda członeka zespołu badającego katastrofę promu kosmicznego Columbia. Jak powinno wyglądać modelowe badanie przyczyn katastrofy statku powietrznego. Poważna analiza rozpoczyna się od lokalizacji szczątków i dokładnego oznaczenia ich pozycji za pomocą GPS. Fotografuje się każdą, nawet najdrobniejszą, część. Bo nawet najmniejsze fragmenty mogą wskazać przyczynę. Potem wszystkie elementy zbiera się pod dachem w hali i bada za pomocą urządzeń analitycznych. Każda pęknięta powierzchnia mówi coś inżynierom i naukowcom. Dowiadujemy się, jak była rozrywana. Cennym materiałem analitycznym są też oględziny mikroskopowe pęknięć. Później przychodzi czas na rekonstrukcję samolotu. Ta czynność pozwala na ustalenie momentu i miejsca, od którego zaczęła się katastrofa. I jaka była sekwencja rozpadu maszyny. Dopiero na podstawie tych informacji można wyciągać początkowe wnioski. Narzędzia dodatkowe to analizy na poziomie matematycznym i fizycznym, gdzie symuluje się przebieg wypadku. Uwaga: symuluje, nie animuje. Profesor Binienda zaznacza, że w trakcie prezentacji prasowych zarówno MAK, jak i komisja Millera pokazały jedynie animację zdarzenia. ***8211; To dzieło artysty, który klatka po klatce wyobraża sobie samolot w tej czy innej pozycji. Natomiast symulację tworzy komputer, zaprogramowany zgodnie z prawami fizyki i prawami materiałowymi, któremu dostarczono warunki początkowe ***8211; wskazuje inżynier. Jako przykład pieczołowitości w zabezpieczaniu miejsca zdarzenia podaje prace amerykańskiego zespołu po katastrofie wahadłowca Columbia. Specjalistyczne ekipy przeszukiwały obszar o wymiarach 500 km długości i 5 km szerokości. W ten sposób odnaleziono taśmę z magnetowidu, który jeden z astronautów trzymał w ręku, w momencie gdy pojazd kosmiczny rozpadał się w górnych warstwach atmosfery. Teraz to już nie ma po co badać wraku czy co tam z niego zostało... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |