![]() |
Zakładam, że tam mogła być na końcu emotikonka tylko nie było potrzeby jej dawania
|
Czy aby na pewno?
Pewnie powiedzieli Osamie, że wystarczy cyrku, że zrobił już aż nadmiernie wiele dobrego administracji USA. Czas na emeryturę. Dali mu flotę i pewnie się gdzie zaszyje i będzie żył jak król. |
zdradzeni na torach, o świcie k***a
należy czym prędzej odebrać śledztwo Włochom, przechwycić czarne skrzynki itd.itp. :> http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...-wloszech.html |
ojtam ojtam zetox...
|
Zamach! Wojnę wypowiedzieć!
|
To tylko po to było, żeby Bronek był szybszy.
Wiadomo kto za tym stoi. |
Donald ma płyn hamulcowy na rękach k***a
|
Smalcem pewnie tory posmarował, chytry lisek.
|
Mam tylko nadzieję, że to co pisał MAX to ironia w czystej postaci ...
|
Już prędzej iRonia... :>
:mruga: |
Wyczytałem w FiM
Drugi po Bogu Jan Paweł II to największa postać w dziejach świata od czasów Jezusa Chrystusa ***8211; oświadczył poseł Franciszek Stefaniuk (PSL). Polski *******ec pospolity prowokuje i takie jak ta cytowana wypowiedzi. Jeśli ***8222;Jan Paweł II to największa postać w dziejach świata od czasów Jezusa Chrystusa***8221; to używając ***8222;ich***8221; ***8211; czyli katolików frazeologii doszliśmy właśnie do detronizacji Maryi i do pomniejszenia ***8222;zasług***8221; Jana Chrzciciela, Józefa, Piotra, Pawła pozostałych apostołów i jeszcze kilku innych fundamentalnych dla Krk postaci. Jeśli JPII jest już ***8222;tylko trzeci***8221; (po Bogi Ojcu i Jego Synu) to tym samym powinien być członkiem Trójcy. Ale przecież apetyty Prawdziwych Polaków na tym się nie skończą. A dlaczego trzeci? A może drugi a nawet PIERWSZY!. Kto wie? W Każdym razie w polski Sejmie posłowie całkiem poważnie zastanawiają się czy nie uczynić Wojtyły kolejnym patronem Polski. I to też wcale nie jest żart. |
Komunistyczna prowokacja SB, UB, UOP, PZPR, masonów i innych polakożerców!
|
k***a
|
Cytat:
"Artykuł" z dzisiaj (chciałem przeczytać, ale dałem sobie spokój - tylko zrobiłem printscreena) - na żółto zaznaczyłem właściwy tekst, a i tak - zamknąłem jeszcze dwa paski na dole, no i w tym niby tekście są jeszcze reklamy kontekstowe. Tragedia... http://img25.imagevenue.com/loc136/t..._122_136lo.jpg |
Ilość załączników: 2
zainteresuj się rozszerzeniem do opery CleanPages
próbka możliwości "przed i po" Załącznik 57349 Załącznik 57350 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |