![]() |
Taka dzisiejsza strona Onetu.. Temat mnie w sumie mało interesuje, ale zrobione wyjątkowo 'ze smakiem'..
http://img685.imageshack.us/img685/4406/47132947.jpg Uploaded with ImageShack.us |
1 maja koniec ulg w akcyzie dla biopaliw - może być podwyżka cen
Nie tyle chodzi o sam artykuł, bo nic mnie już nie dziwi w Polsce, ale pod artykułem jest piękny komentarz, który mówi wszystko ;) Cytat:
|
@jesi za taki a nie inny stan naszego kraju są odpowiedzialne wszystkie ugrupowania, które nim rządziły/rządzą.
|
No zgadza się, myślę, że autor tego komentarza myślał podobnie. Akurat napisał o Donku, ale chodziło o wszystkich jego popleczników z kolegą bulem na czele.
Edit: Przypomniał mi się jeszcze jeden artykuł, który czytałem o podwyżkach OC, bo mamy jedne z najniższych stawek w UE. Nikt nie wspomniał o jednych z najniższych zarobków. Mamy za co dziękować kochanemu rządowi. Najlepsze jest w tym wszystkim to, że PO wygra kolejne wybory. Dlaczego? Bo biedacy nie pójdą głosować, a bogacze nie ucierpią. |
andrzejj9, czemu Ty nie blokujesz reklam... :sciana: bez blockera nie da się serfować.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kris swego czasu dał link do jakiegoś krótkiego artykułu motoryzacyjnego na Onecie. Aż też chciałem zrobić screena (ale nie wiedzieć czemu każda próba zawieszała mi Operę..) bo tekstu było może ze 100-200 słów, a naokoło kilkanaście reklam. Przerażające, jak w niektórych miejscach zaczyna być mało treści, a dużo.. wszystkiego innego. Ale skoro przy tym jesteśmy - jest jakiś dobry adblock do Opery? ----- EDIT I chyba ważna informacja dnia dzisiejszego: Nie żyje Osama bin Laden http://wiadomosci.onet.pl/cnn/nie-zy...wiadomosc.html |
|
Osamę zabili, a wy tu o głupotach. ;)
|
Wiesz co filtr Patrixa z takimi wiadomosciami robi?
On je ... |
Cytat:
|
Kapusta.
|
Bin Laden nie zyje! To wielki triumf amerykanskiej demokracji!
|
10 lat...I nawet Go nie złapali.
Wstyd. Kompromitacja. |
Triumf demokracji? Ciebie się z okazji majówki te przekaźniki poprzełączały, czy to jakaś poważniejsza sprawa?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28. |