![]() |
Ilość załączników: 1
|
Ilość załączników: 1
przepuszczone przez cleanpages wygląda tak:
Załącznik 57352 |
Bez przesady... Internet to nie jest papierowa gazeta...
|
No właśnie nie chcę wyjść na marudę, ale ta przefiltrowana wersja (CleanPage) nie podoba mi się zupełnie. Może i nie ma tu banerów i reklam, ale tekst rozlany na całą stronę (a ja jeszcze mam FullHD) jest dla mnie dużo mniej czytelny.
W większości wypadków banery aż tak mi nie przeszkadzają ("ślepotę banerową" mam już chyba nad wyraz rozwiniętą). Czasami po prostu zdarza się przesada, kiedy na jakiejś stronie jest więcej dodatków niż tekstu właściwego. Ale cały czas jest to jeszcze wyjątek, a nie norma. |
pewnie, że nie ale w dalszym ciągu polecam cleanpages - prosty w użyciu, konfigurowalny imo wystarczająco, pomocny przy druku właściwej treści artykułów:spoko:
@andrzejj9 przejrzyj konfiguracje - można ustawić marginesy tekstu = tekst mniej rozlany poza tym nie musisz używać ciągle tylko kiedy uznasz za stosowne-> wystarczy jedno kliknięcie |
Do druku zgadzam się, jak najbardziej, ale nie na co dzień :]
|
I po tym filtrowaniu nie widać kolan maturzystek. :(
|
ani czerwonych podwiązek k***a
|
za to można dotrzeć do końca artykułu nie rozproszonym :czytaj:
a potem klik i kolanka wracają :D |
Cytat:
|
Może nie zasługuje na cytat ale ale...
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html ciekawe :] |
@Patrix nie wiem czy ten film jest autentyczny czy nie ale z całą pewnością mogę powiedzieć, że wszechświat jest pełny inteligentnego życia :)
|
Wybitnie humanoidalne i zgodne z wyobrażeniem lat 50-60, taśmy te zbytnio dostępne raczej nie były (chyba - poprawić mnie), kinematografii amerykańskiej.
|
Tak sądzę, że nawet jakby na YT fragmenty oryginalne się pojawiły - i tak by nikt nie uwierzył...
|
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html
Zamiast takiego honoru to ja wolę... Honor Harrington ! (admirał, lady, księżnę). :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:46. |