![]() |
Cytat:
:] |
Cytat:
Załóżmy, że jestem autorem tej gry. Mam takie a nie inne wzorce zachowań, taką a nie inną koncepcję na grę, piszę ją, wydaję. Załóżmy, że jestem tolerancyjny. Co innego jednak tolerancja, a co innego narzucanie się. Czy każdy produkt musi być dla wszystkich? Niech jakiś programista gej napisze własną grę, wyda ją inny gej wydawca. Zaraz się okaże, że w każdej komedii romantycznej, oprócz jej i jego będzie się musiał obowiązkowo pojawić wątek o jego koledze i jego z nim związanych rozterkach.... |
Cytat:
Jeśli przedstawisz taką argumentację, to dopiero będzie odebrane jako dyskryminacja (produkt, o którym mówimy jest tylko dla "normalnych", a geje niech sobie robią sami dla siebie, byle byśmy o tym nic nie wiedzieli - albo przynajmniej będziemy udawać, że nie wiemy). :> |
Tak, bo 99% społeczeństwa musi się dopasowywać do reszty.
To się nazywa sprawiedliwość. Trzeba jeszcze wypuścić specjalne wersje gry dla lesbijek, pedofilów, zoofilów, afro-amerykanów, afro-europejczyków itd., aha trzeba pamiętać by stworzyć czerwonoskóre postaci, bo wódź Szalony Byk lubi grać w tę grę, dodajmy jeszcze wersje dla prawosławnych i muzułmanów, ateistów, specjalna wersja dla rastamanów, no i nie zapomnijmy o ciągle pomijanych i wiecznie pogardzanych leworękich, jeszcze tylko piegowaci, zezowaci, mężczyźni z powiększonym lewym jądrem, a także ci z mniejszą prawą komorą serca... Będzie dobrze i ład na świecie zapanuje :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Jest pewna różnica pomiędzy tolerancją, a propagowaniem pewnych zachowań. Wrzucanie ich na siłę w miejsca, gdzie nie były przewidziane (przez twórców danej produkcji) jest w mojej ocenie propagowaniem. |
Hehe, udało się. :hahaha:
|
Limuzyna Ryszarda Pacławskiego wiceszefa Polskich Sieci Elektroenergetycznych pali 200 litrów na 100 km
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/pre...pa_135837.html |
Teraz nie propaguje się tolerancji. Teraz zmusza się nie do tolerowania a KOCHANIA giejostwa, lansując giejostwo i lesbijstwo jako postawy cool, trendy, jazzy . Heteryk to osoba wsteczna, najlepiej ,żeby był BI czyli AC/DC (nie obrażając tej fajnej kapeli). Czyli kochał panie i panów. Natomiast chętnie zepchnięto by w mrok wiarę, religię i wszelkie jej przejawy. Szczególnie chrześcijaństwo bo Starsi Bracia rządzą a Muslimy nie dadzą sobą pomiatać.
A Pacławski to ma pewnie czołg typu Tygrys. On tyle palił. |
Katastrofa prezydenckiego samolotu w Smoleńsku
Samolot z prezydentem Lechem Kaczyńskim na pokładzie rozbił się, podchodząc do lądowania na lotnisku w Smoleńsku. Zginęło co najmniej 87 osób http://www.rp.pl/artykul/2,459498_Ka...Smolensku.html |
O ja pier****
|
podobno jednak wszyscy zginęli... kur**
wielka strata dla Polski i Poloków... do tego: Cytat:
|
Źle to bardzo wygląda:(
|
Nikt nie przeżył.
To teraz pokemony mają z głowy "kartofla", "nie mojego prezydenta" itp! Przy okazji zginął Wasserman, Kurtyka, Gosiewski i wielu innych "przeszkadzaczy". Możecie juz nie odliczać dni do końca prezydentury. To był nasz najlepszy prezydent :( Może nie najpiękniejszy i nie najlepiej przemawiający. Ale patriota... ['] |
Budzę się przed chwilą i prócz "o ja pier***e" nie wiem co powiedzieć... :/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:03. |