![]() |
Sam jesteś trollu. ja nie poślizgnąłem się tam, ale widziałem efekty, razem i osobno.
|
Za te oskarżenia przed Trybunał!
|
Cytat:
k***a Ale cicho sza... ABW "czówa" ... mi osobiście trzęsie się z niego brzuch... (ze śmiechu). A kaczkę to można było obrażać ! I nawet strony takie były... Cytat:
Co za .... <tu wstawić epitety> ! |
Bronek "Wpadka" Komorowski co raz przypomina nam o sobie :D Pan prezydent chyba już zaliczył więcej wpadek niż poprzednik...
|
Problem w tym, że nie wolno nawet mówić,
sami sobie strzelili gola, ciężkie działo ABW słać na biednego studenta... co za chwała, kolejny 'przestępca' zatrzymany :rotfl: |
Cytat:
i wzięła kieliszek Bronka :> dobrze, że nie był używany :rotfl: |
Straszne jest to, że nie mówili o tym w mediach, reporterzy ani stacje go nie wyśmiały
co było na porządku dziennym w przypadku kaczki, np. kanapki w reklamówce... "bul" i tyle - media mają po swojej stronie, co to kufa ma być ? |
Nie pieprz. Było w teleekspresie, śmieli na wszystkich portalach - tylko, że to z miesiąc czasu temu chyba było...
|
W takim razie przegapiłem :) mea culpa!
Ale media i tak w mojej opinii mają po swojej stronie (w porównaniu do kaczki). |
Tak, oczywiście. Szkoda, że nawet u Majewskiego Bronek ma swojego klauna prawie w każdym programie. Jaja sobie robią równo z rządu... ale, niektórzy nie chcą wiedzieć.
Bronisław Komorowski - Rozmowy w Tłoku "Problemy z ortografią" |
Miałem na myśli wiadomości raczej... kabarety jedyne sprawiedliwe trzęsą się z czego się da.
Filmik git "kiedy pytają mnie..." :) |
Cytat:
Co do "wpadki" Komorowskiego z kieliszkiem.. Nie przesadzacie trochę? Tak, jak z "bulem" zgadzałem się, że nie powinno się to było zdarzyć, tak tutaj to zwykłe przeoczenie. Nie warte właściwie żadnej wzmianki. Rozdmuchiwanie tego jest dla mnie głupie... |
Strona była dobrze pozycjo-wana -wyświetlała się w goglarce przed oficjalną stroną Komorowskiego-stąd zainteresowanie reżimowych służb
-bez przesady psy Ziobry nie zamykały stron spieprzajdziadu.pl itp itd o 6 rano przez funkcjonariuszy z ostra amunicją ........................:> Co do wpadek -stosujmy równe miarki-skoro reklamówka z kanapkami czy koszulą urosła do ogromnego problemu :ysz: |
Nie popieram zamknięcia strony przez ABW... ale politycy PiSu moim zdaniem nie mają moralnego prawa krytykować tych działań. Kto był specjalistą od wjazdów o 6 rano, no kto?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59. |