![]() |
W tej chwili tworzy się precedens gdyż okazuje się że różne treści mogące uchodzić za obraźliwe a np. dot. poprzedniego prezydenta były tolerowane natomiast teraz gdy zmienił się prezydent już nie są.Robert F. nie był prekursorem w tej dziedzinie od lat w sieci krążą gry np. o śp. prezydencie Kaczyńskim a te gry jego były dostępne w sieci od jesieni na różnych portalach -nawet Wprost opisywał je.
Sam udział w sprawie samego ABW jest dziwny, przypomnę że jednostka ta powołana jest do innych zadań choćby "agencja zajmująca się wewnętrznym bezpieczeństwem państwa polskiego, m.in. kontrwywiadem i zwalczaniem terroryzmu na terenie kraju[ ..]" Może mi ktoś wyjaśni dlaczego nazwisko Roberta zostało natychmiast opublikowane. Prawdziwy morderca, ten z Łodzi, to oficjalnie nadal :> jakiś Ryszard C.:>:ysz: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
//PS Nie głosowałem na Bronka jak by co ;-) |
@czary2mary
od kontrwywiadu to jest AKW |
Niższa władza uwielbia przypodobać się tej najwyższej, a jak czuje, że taki jest "kierunek partii", to się bierze do roboty. To co się dzieje ostatnio, to sprawdzian, czy można zamknąć usta ludziom w internecie, bo przecież już wszystkie media elektroniczne są zaprzyjaźnione. Przymiarki były już od dawna, ale po kilku dniach się wycofują, ba nawet teraz Donek żąda od ABW raportu na piśmie. Dlaczego milczał kilka dni? Sondaży jeszcze nie było! :rotfl:
|
No edu, nie wiem czy pamiętasz, ale Twój PiS miał zakusy, żeby monitorować sieć. :mruga:
A teraz najgłośniej krzyczą o obronie wolności słowa itp. Obłuda zarówno ze strony PO jak i PiS. Jeden syf. http://nt.interia.pl/internet/cyberk...ternet,1591812 |
Co ma monitorowanie sieci przez 7 posłów do napuszczania prokuratury i ABW o 6 rano?
|
Może to, że od czegoś trzeba zacząć... nie widzisz sprzeczności pomiędzy tamtym projektem a komentarzami PiS w związku z tą akcją?
Wejście o szóstej rano było błędem i o tym pisałem wcześniej. Ale pisałem też, że nie są znane szczegóły. Któraś gazeta pokazała niewinne zrzuty ekranu z tej strony, potem pojawiły się informacje o tym, że są tam gry, gdzie można sobie porzucać g. w Bronka czy go tam ustrzelić. Podłożyli mu te gry tam, prawda ed? :D |
ojtamojtam
to, ze chcieli sie nie liczy oni sa wspaniali i najlepsi, prawi i sprawiedliwi im wolno. |
Wolno, w siedmiu przeglądać internet, w tym jeden z PO. :haha:
Starczy tej polityki. PKP wprowadza darmowe Wi-Fi w pociągach Bardzo ciekawe, bo na razie, to nawet gniazdek elektrycznych brak, albo brak w nich prądu. :szczerb: |
Żona Obamy nie przyjedzie do Polski:haha::haha:
Wczoraj była z mężem w Irlandii. Dzisiaj towarzyszy prezydentowi USA podczas wizyty w Wielkiej Brytanii. Ale do Polski Michelle Obama już nie przyjedzie! Czyżby bała się, że padnie ofiarą kolejnej wpadki polskiego prezydenta?Już raz jej pojechał w USA:haha::haha::haha: http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/zon...ki_186974.html |
He he... no w sumie Bronek coś tam chlapnął nie tak jak był w USA.
http://www.wykop.pl/ramka/610299/kom...z-wierna-zone/ |
Może by strzelił jakiś tekst o pogodzie, że ciepło jak w Afryce... :> :P
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
Politycy powinni najpierw czyścić swoją stajnię, a potem czepiać się obywateli. Fragment komunikatu ABW: Na tej samej stronie zamieszczone zostały także odnośniki do linka zatytułowanego ***8222;zdjęcia***8221;, gdzie zainstalowano zdjęcia przedstawiające Prezydenta jako: prostytutkę, homoseksualistę, pijaka, uczestnika czynności seksualnych, porównujące go do Józefa Stalina oraz innych polityków byłego ZSRR. źródło A teraz proszę spojrzeć na to: Załącznik 57487 To jest obrazek z głównej strony partii politycznej, utrzymywanej z budżetu. Nie dlatego wklejam, że to PiS, którego jestem przeciwnikiem. To tylko przykład. Z pewnością podobne zdziczenie obyczajów da się wynaleźć w każdej partii. Gdybym zamieścił to, co mam "głęboko schowane w Internecie" o jednym z protegowanych PO, wysokim urzędniku RP, to sam premier Tusk dowiedziałby się o moim istnieniu i tłumaczyłby w TV, że ja jestem tylko pedofilem i krymynalistą, bo dostałem z Bananom mandat "za usiłowanie spożycia alkoholu w miejscu publicznem". |
A co, nie minęło już tyle czasu? ;)
|
No jakoś nie chwytam, do czego pijesz?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:08. |