![]() |
Baśka! Bo poskarżę się Reetou!
|
A on Ci Astona zabierze!
I w Mondeo przerobi! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
W takim razie możesz pójść nawet do samego Pana Boga :P (choć... czy ja wiem, czy to taka wielka różnica? ;) ) |
Na szczęście nie jestem ani rudy, ani łysy :)
Czoło wysokie, myślące. Siwizna wzbudzająca szacunek forumowych małolatów :P |
IQ zapewne 180 pkt. k***a
|
Cytat:
|
Jestem aryjskim blondynem, wypraszam sobie!
Kiedyś siedziałem w Turcji na ławce, gazetę sobie czytam i słyszę jak rodak mówi do rodaka, na mnie wskazując: - Ty weź się tego k... pier.... Niemca zapytaj, może k... będzie ***... gestapowiec wiedział, gdzie te k... w d... ***... autobusy. |
też miałeś dziadka z wermachtu :wow:
|
Na czas lądowania w Warszawie prezydenta Baracka Obamy Secret Service praktycznie przejmie kontrolę nad lotniskiem Okęcie.Wzorcowy przykład jak powinna być przeprowadzona wizyta głowy państwa na terytorium obcego państwa.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,18011,ti...osc_prasa.html |
ale na Okęciu nie zanosi się na mgłę :>
|
To będzie musiało ciekawie wyglądać na flightradarze - kolejka kilkunastu samolotów, krążąca w odległości 40 km od stolicy :)
Postępowanie można powiedzieć wzorcowe. Może trochę w tym przesady, nie wiem, czy aż tak daleko idące środki bezpieczeństwa są potrzebne, ale widać, że procedury są mocno przemyślane. |
No tak :)ale porównując to do tego że inspekcja BOR nie została wpuszczona na lotnisko w czasie sprawdzenia stanu lotniska i pasa i kontroli sprzętu do naprowadzania przed wizytą Tuska i Kaczyńskiego.
Rosjanie powiedzieli im tylko że wszystko jest i będzie OK:>z lotniskiem |
tak chwalicie ten Secret service, a przecież ta wpadka z progiem
w Dublinie to była czysta kompromitacja :taktak: to tak jakby położyć żółwia na plecach, 100% bezradności :sciana: wiem, głowy na pewno polecą, ale widział to cały świat, i ta bezradność kierowcy wysiadającego z limuzyny z pytaniem wyrysowanym na czole i w oczach: ojej, a cóż to się stało :wow: nie sądzę, żeby BOR-owi się takie coś przytrafiło :nie: |
Cytat:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/p...255185c0ec4d83 |
Cytat:
leniom, czyli Tuskowi i Kaczyńskiemu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:20. |