![]() |
No właśnie.. I o takim opracowaniu na temat wypadku ostatnio wspominałem - żeby móc gdzieś przeczytać po kolei wytknięte wszystkie zaniedbania i nieprawidłowości.
|
Cytat:
niektórzy w ogóle nie podcierają :nie: pupę im obmywa i suszy superinteligentny bidet :spoko: |
Chyba nigdzie takiego spisu nie ma.
Nigdzie nie znajdziesz ze względów bezpieczeństwa aktualnych regulaminów lotów VIP I HEAD-przez to pewnie na zawsze zostanie tajemnicą ilość zaniedbań. To co wylazło znajduje się porozrzucane to raport MAK,uwagi do raportu,amatorskie blogi ,rosyjskie fora-cała dokumentacja fotograficzna przed wycinką drzew i krzaków i pacyfikacją okolicy miejsca upadku. Wielu dokumentów nie poznamy bo wojskowe tajne itp,itd. Winnych już znaleziono-piloci:ysz: |
@Patrixu - oni się boją takich co mają w głowach gorzej niż ja :]
|
Nie wiem czy juz bylo, ale...
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...i-w-sieci.aspx Bedzie trzeba, to bedziemy usuwac. Przydalby sie tylko prawnik w moderatorskich szeregach... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Zabrońmy w ogóle komentarzy, forumów, blogasków i innych - będzie po sprawie. Niech zostanie strona rządu :]
|
Ludzie, ludzie! Donald Tusk jest RUDY, ino się farbuje! A kto rudy, ten wiadomo: fałszywy!
Informacja dla użytkowników PiS: powyższe nie oznacza, że popieram Jarka. |
Na 10 rudych, 13 fałszywych.
|
A na 13 łysych, 10 wygolonych.
|
Ci wygoleni są podejrzani co najmniej. I wiadomo - fałszywi.
Ci łysi naturalnie, to przynajmniej wiadomo, że od myślenia. |
A niektórzy mają owłosione uszy. Wiadomo od czego.
|
nigdy nie ufaj rudemu
ani lysemu - bo mogl byc rudy |
Cytat:
(bo sobie przed świętem narodowym :piwko2: zapomnieli kupić.:sciana: @pali, a Ty jakie masz włosy? :> A jak nie masz, to jeszcze gorzej (patrz poprzedni post ) :D |
Ja miast wylysiec osiwieje. Nie wiem czy to dobrze czy zle, ale wieszcz kabaretowy Bohdan Smolen wcielajac sie w postac Pelagii zwykl mawiac, ze "Lepiej osiwiec niz ocipiec." ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:06. |