![]() |
eeeeee tam jeszcze byś się spocił :> ja tam swoją lalę trzymam w szafie :taktak:
|
Cytat:
Na pozwolenie na budowę czekałem trzy tygodnie od złożenia kompletu dokumentów. Najdłużej czekałem na dokument z ministerstwa w sprawie odstępstwa od nieważneczego (trzy miesiące) konieczny do złożenia na pozwolenie. Nie wiem skąd te średnie im wyszły. Może uśrednili czas zakładania firmy jednoosobowej i S.A. oraz pozwolenia na budowę domku jednorodzinnego i wieżowca w centrum Warszawy. Takie zestawienia można o kant dupy potłuc. :sciana: |
Cytat:
|
Cytat:
|
to juz drugi taki przypadek
obie partie liczace sie w wyborach oklamaly ludzi we wszystkich swoich postulatach i w czasie swoich rzadow nie zrobily nic, absolutnie nic, dla dobra spoleczenstwa czy to oznacza, ze mamy durne spoleczenstwo? tak tylko pytam? :matrix: |
andrzejj9:
Ja także nie mam pojęcia... wg mnie pora na coś zaryzykować i dowalić tak, aby w końcu ktoś miał większość, i wtedy albo nas puszczą z torbami już całkiem, albo w końcu coś z tego będzie, bo jak dalej będzie to co dziś (przepychanki) to wiadomo będzie tylko gorzej. A na kogo, to każdy ze swoim sumieniem zagłosuje sam (rachunek sumienia, kto ma dłuższy nos od kłamstw ?). DejaVu: Za dnia, gorącym latem pewnie tak, ale to tylko na zdrowie by wyszło. :] Reetou: A skąd pewność, że ona już ma dowód ? :> Noo i to może być dupa rakieta, w głowie makieta... :taktak: nimal: Nie głupie tylko podzielone... co tu sie dziwić, że nikt *prawie* nic nie zrobił, jak się wzajemnie blokują ? :> Pora na psikusa! |
Sratatata. Wi***281;kszo***347;***263; obywateli kaczogrodu na***322;ogowo ***322;yka bajki z TVP, wi***281;c o czym tu mówi***263;?
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
(dobrze zorganizowane, dopływ świeżej krwi, łatwo dostosowują się do sytuacji, budowanie skrzydeł, itd. minus - ciągle są wodzowskie) Ale faktycznie wiele w niej szwankuje, także system polityczny, czyli połączenie - partie polityczne + konstytucja + ordynacja wyborcza + władza sądownicza + media, etc. Cytat:
Cytat:
Najgorsze co nas spotkało to media. A politycy robią tylko tyle ile muszą. Jeżeli jako wyborcy niezbyt wiele od nich wymagamy, to się nie dziwmy, że mało robią. A wymagamy bardzo mało - spora w tym również zasługa mediów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zgadzam się, dobrze zrobił, że nie odebrał. Co za bezczelność w ogóle, Polaków tam mają w poważaniu, a tu chcą odznaczać, drwina. |
Podobno walkę Kliczki i Adamka będzie można zobaczyć za darmow RTLu - jak się ma satelitę nastawionego odpowiednio.
|
Cytat:
P.S. Ja bym mu zarzucił jeszcze zmniejszenie mojej płacy - bardziej prawdziwe niż dinusie ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:21. |