![]() |
Cytat:
Putin lądował w Smoleńsku też wtedy ale był przytachany przenośny ILS skalibrowany z jego samolotem:> |
Cytat:
Dobrze, bo już myślałem, że o zgrozo kuria tego nie skomentuje, co utwierdzałoby wielu w tym błędzie. |
"Polska ma króla" rzekł Adam Michnik, po czym oddalił się.
|
|
Tak jak na niego patrze to bardziej mongolski:);)
|
Kiedy pytają mnie, czy przyjdę na roboczy diner, odpowiadam: NIE! Bo mi się jeść odechciało.
Kto wybrał tego cudaka? Biedny to kraj biednych głupich ludzi. Z jednej strony wariat Kaczyński i głosują na mniejsze zło z drugiej... A gdy w 2003 przekonywałem na tym forum, że najmniejszym złem jest w takiej sytuacji wcale nie głosować, to wszyscy na mnie skoczyli... Edek nawet ostatnio temat wyciągnął, to Ritek skasował.... |
Marzycielem byłeś, a w życiu tylko marzenia senne, lub te bardziej nierealne, Donkowe...
|
Ilość załączników: 3
|
:rotfl:
|
Fakt-:)Można się uśmiać że nasze polityki wmawiają nam że jesteśmy partnerem dla wielkich tego świata
(USA, Niemcy, Francja, Rosja,Wielka Brytania) Nie mamy nic do zaoferowania wielkim tego świata oprócz 2,5 tyś żołnierzy na ich wojny-których już wzięli:> |
|
no cóż, bla, bla, bla :ysz:
|
10 minut trwał ten wywiad, ale i tak był jedyny jakiego udzielił.
|
|
Mają "wolność"
|| THIS IS AMERICA !! We allare free :D buahah :szczerb: i tak mają farta, że do nich nie strzelali :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:56. |