![]() |
nawet bardzo... skladaj***261; si***281; jak bielizna w szafie mojej kobiety :P
|
Kiedys byla reklama w ktorej babka podjezdza do pracy terenowka, wysiada a samochod sie sklada w walizke czy cos. Moze to jeden z tych modeli tylko sie sps***243;***322;y i nie skladaja do konca ?
|
Ten"Chery Amulet" najstraszniej si***281; z***322;o***380;y***322;.Ja pierdziele, te blachy wchodz***261;ce w miejsce kierowcy....szok.
Hehe, w Lexusie nawet przednia szyba nie p***281;k***322;a. |
w Sienie te***380; nie p***281;k***322;a:spoko:
nie podejrzewa***322;em fiata o taaakie rzeczy |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,5050050.html
Nawr***243;cony dziennikarz o islamie: Religia nienawi***347;ci i nitolerancji Ciag dalszy partactwa wyborowej. Juz drugi ort dzisiaj, widocznie szlag trafil offica. No chybaze to taki zart pythonowski z pcimia :) Wiec kto przynosi zywoplot ? Tenze artykol moze sobie przeczytac jakikolwiek zwolennik teorii spiskowych wtc i niech przeczyta po co tem kolesiowi ochrona. my mamy tylko mohery ktore glow nie obcinaja. |
Cytat:
Europejcy producenci muszą robić samochody bezpieczne, ponieważ produkt niebezpieczny po prostu się nie sprzeda. Chińczycy jeszcze tego nie pojeli, ale jak chcą cokolwiek ugrać na unijnym rynku, to szybko będą musieli zmienić podejście. |
Cytat:
Chi***324;czycy swoje wyroby i tak sprzedadz***261;. O to bym si***281; nie martwi***322; (przy takich cenach). A bezpieczenstwo z czasem mo***380;e poprawi***261;... Te wozy to chyba ze zderzenia z cinquecento by ca***322;o nie wysz***322;y... |
Cytat:
|
Ja nie pracuje w gazecie i mi nie placa za to co pisze. Wiem ze profesjonaliscie ctrl v i ctrl c duzo czasu zajmuje, plus otwarcie worda.
Orty/literowki na wyborczej to plaga. I czesto czytajac komentarze wychodzi ze dziennikarz albo cos zle uslyszal, albo zle przeczytal itd. mokrych jajek i cyckow |
***379;***261;dam odszkodowania za plemniki w basenie
Poznaniacy pisz***261; skargi do biur podr***243;***380;y. Biura skar***380;***261; si***281; na poznaniak***243;w http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,5032891.html |
Cytat:
albo jest druga opcja: tak naprawd***281; codziennie czytujesz wyborcz***261; a tutaj tylko ***347;ciemniasz ***380;eby sobie wizerunku nie zadrasn***261;***263; || :P |
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar..._w_Polsce.html
"Polska i inne kraje, które dotąd nie zalegalizowały aborcji źle wyglądają na tle reszty państw kontynentu - uważa Rada Europy. I dlatego wzywa m.in. Polskę, by zezwoliła na przerywanie ciąży - pisze "Wprost". Rada chce też edukować seksualnie młodych Polaków i zachęca do stosowania antykoncepcji. "Kraje, które dziś zakazują aborcji, powinny ją dopuścić" - takie wezwanie zawiera raport Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy. To na razie projekt dokumentu. Rada przyjmie go - lub odrzuci - w kwietniowym głosowaniu. Raport jest apelem skierowanym m.in. do Polski, Irlandii czy Malty. W tych państwach aborcja nie jest legalna - zabiegi przerywania ciąży są dopuszczone tylko w szczególnych wypadkach lub w ogóle. Według tygodnika oprócz legalizacji aborcji raport zaleca też prowadzenie edukacji seksualnej i bardziej prorodzinnej polityki oraz promowanie środków antykoncepcyjnych. Po to, by młode Polki nie zachodziły w niechciane ciąże. " No i mamy wpier...się w sprawy wewnętrzne kraju. O ile stosowanie antykoncepcji to sprawa sumienia każdego obywatela (jeden dopuszcza to, inny to a jeszcze inny...przerywany albo pije wodę zamiast....) to wmuszanie na siłę aborcji (u nas jest pewien kompromis, który zadowala i Kościół i państwo, tylko nie Ojca Dyrektora) to moim zdaniem zbyt duża ingerencja Jewropy. No ale sami chcelismy. A miło być tak ładnie - jeździsz gdzie chcesz, pracujesz gdzie chcesz i mieszkasz też. A tu jeszcze się okazuje,że mandat dopadnie Cię w całej UE, zapłącisz po europejsku ale ZAROBISZ PO POLSKU :) |
Cytat:
tak:sciana: musimy si***281; tu wszyscy powa***380;nie zastanowi***263;, jak pom***243;c Edowi:help: ch***322;op si***281; stoczy***322; na samo dno:( cytuje ada***347;ka:czytaj: sk***322;adajcie szybko swoje propozycje:ja_chce: |
Jak Eurokomuszki dalej tak b***281;d***261; stawia***263; sprawy co kto ma robi***263; (i nie chodzi tu o aborcj***281;) to ja, przy okazji referend***243;w, b***281;d***281; opowiada***322; si***281; przeciwko Unii Europejskiej w TEJ POSTACI.
|
jestem z tobą, EDi:taktak:
w tej postaci też będę przeciw:nie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:58. |