![]() |
Też używałem(raz chciał explorer-a wywalić a potem wywalił pliki startowe) a teraz tylko JV16PowerTools i nigdy nic innego.
|
CCleanera używam już sporo czasu - działa i to dobrze, umożliwiając utrzymanie porządku w kompie. Mogę z czystym sumieniem program polecać.
|
Cytat:
"Na szczęście oprogramowanie crapware można w łatwy sposób usunąć i oczywiście nie zabrania tego gwarancja. Do oczyszczania komputera z wszelkich programów-śmieci polecamy bezpłatne narzędzie CCleaner. Pobierz i zainstaluj ten program, a następnie zastosuj się do poniższych wskazówek: 1. Włącz aplikację i i wejdź do menu Narzędzia 2. Wybierz kategorię "Odinstaluj programy" 3. Z listy widocznej na lewo wybierz te programy, które chcesz odinstalować 4. Odinstaluj je, klikając każdorazowo przycisk "Uruchom deinstalator" Kiedy skończysz, skorzystaj jeszcze z innych funkcji oferowanych przez CCleaner. Wyczyść rejestr systemowy (menu Rejestr), tymczasowe pliki, ciasteczka i inne dane. Dzięki temu komputer zacznie działać wydajniej. Pamiętaj też, aby w przyszłości regularnie używać CCleanera do przeprowadzania wszelkich porządków na twardym dysku " Teraz czekamy na artykuł jak pozbyć się CCleanera;) |
No to niestety prawda..
Dlatego najlepiej zacząć od wypalenia płytki z systemem (z ukrytej partycji), a następnie Format c:, trochę konfiguracji i dopiero wtedy zacząć cokolwiek na notebooku robić. |
|
Cytat:
|
To ten sam co sam na siebie napadł? Niezły herbatnik...
|
Słyszałem o tym w telewizji..
Nie lubię oceniać nie znając wszystkich szczegółów, ale jak dla mnie to ten człowiek powinien natychmiast stracić stanowisko i jednocześnie usłyszeć odpowiednie zarzuty karne (chociażby narażanie ludzi na niebezpieczeństwo). Co innego jak z powodu awarii gdzieś nie ma prądu, ale jak jakiś kretyn wyłącza go celowo i jeszcze się z tym nie kryje, to ja nie widzę innego rozwiązania. |
Cytat:
|
|
|
Obrzez pewnie.
|
Cytat:
|
a kto będzie chciał oglądać te owłosione stopy :sciana:
|
Jestem "zwykłym człowiekiem". Niech mnie ktoś do PLAYBOYA na sesję zaprosi!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52. |