![]() |
Cytat:
w sumie nie ma się co dziwić był bardzo nie wygodny dla obecnie rządzących przez swoje poglądy na temat smoleńska i rozkładu Polski od momentu katastrofy to już chyba 5 samobójca :ysz: http://www.youtube.com/watch?v=_8JfL...eature=related |
Petelicki strzelił sobie w brzuch i dla pewności w tył głowy:ysz:Ale takie samobójstwa zaczęły się od Sekuły który strzelił sobie w brzuch dwa razy ze strzelby.
|
Nieważne, to oszołomy.
|
To jest qrwa złodziejski kraj, w drodze z Chełma Śląskiego gdzie się zapieprza 80-120 tablica informująca o zjazdach na katowice i Kraków w krzakach.
No i zjechałem źle , tzn na Kraków po 700metrach bramki 9zł , mowie ze chce zawrócić bo źle zjechałem a kobita mi na to że nie można k***a i mam zapłacić 9zł i następnym zjazdem po 10km zawrócę :ściana: się zdenerwowałem , no i pod prąd pasem awaryjnym aż do wyrwy w pasie betonowym odgradzajacym kierunki autostrady i sru na zakazie spowrotem |
no to poczekaj teraz na mandat bo to nagrywaja
|
k***a żartujesz sobie ,widziałem kamery ale przy bramkach
|
Wydaje mi się że ktoś zechciał ukraść Petelickiemu kosiarkę z garażu.
Ale jak go zastał to wyciągnął pistolet z tłumikiem i zabił. Następnie tak się przestraszył, że kosiarkę w końcu zostawił. :taktak: Kolejne "tajemnicze" samobójstwo. Niedługo będziemy je liczyć w dziesiątkach. |
Ostatnio w Polsce zaskakująco dużo ludzi popełnia samobójstwo. Tacy ze świecznika....
Jak na razie promocja To i Owo oraz T-Mobile - 100 minut na starterze do Ery i stacjonarnych to wielkie g... Nie daje się aktywować pakietu 100 minut, mimo spełnienia wszystkich warunków promocji. |
Ostatnio wymyśliliśmy, że jak ktoś umrze przed 67 rokiem, to rodzina powinna ten ZUS płacić za takiego dezertera, jakaś sprawiedliwość społeczna musi być, no nie?
|
Bardzo dobry pomysł edu!
Jeszcze powinni policzyć ile średnio VATu by zapłacił, dochodowego i tym obciążyć rodzinę. Nie będzie tak sobie umierał i obciążał budżet! Każden się na drugi raz zastanowi zanim umrze! :taktak: |
Posłowie za to powinni dostawać diety dożywotnio, a po śmierci posłami zostają wszystkie córki i synowie posła.
Bo nie może być tak, aby taka mądrość i talent przepadły. |
e tam
niech rodzina dorabia za zmarlego...jak umarl w wieku 50 to 17 lat niech odrobia... |
Kurde, ile pomysłów w poniedziałkowy poranek!
Zakładamy partię! :D |
I akcyzę niech rodzina płaci, albo wypije i wypali za zmarłego!
|
i obowiazkowo 100litrow wachy miesiecznie!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |