![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sikaj na podloge...albo przez okno bo pewnie masz blizej niz do kibla
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Subtelnie zmieniam temat
![]() 80 rdzeni? Ale***380; tak! http://www.haxite.org/index.php3?sit...y_view&id=3625
![]() |
#4 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Artykul o polskiej Mata Hari
![]() http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3648420.html w tym co się stało wietrzę paskudne łapska Tuska; tzn. chyba teraz wiadomo o czym gadał Tusk z Lepperem na tym tajnym spotkaniu: bynajmniej nie o koalicji tylko o przygotowaniu tej całej hecy. Według mnie istnieje dobre porównanie historyczne (histeryczne?): PiS to jest Konfederacja Barska: zaściankowo-narodowa, chcąca dobrze ale niestety tak głupia że zamiast robić to dobre - szkodzi Polsce bo sama ze swej głupoty nie jest w stanie dla Polski niczego załatwić - oprócz nowych wrogów naturalnie.... Natomiast PO jest niczym Targowica. Sprzedadzą Polskę za pewną ilość euro tak jak tamci sprzedali nas za pewną ilość rubli. Ja uważam że nic specjalnego się nie stało bo takie targi były w Sejmie od dawna, jedyna róznica że nie były tak bezczelne i że ci idioci dali się złapać. Ta historia z Begerową jest bardzo podobna do afery Rywina. I tu i tam chodziło i pieniądze, tam wpływ na media, tu wpływ na politykę rządu, i tam i tu nie udało się. Taki kryzys jak teraz my przezywała w 1980 roku Turcja. Wtedy gen. Kenan Evren wyprowadził wojsko na ulice, obalił nieudolne rządy, zapowiedział że po dwóch latach rozpisze nowe demokratyczne wybory i słowa dotrzymał. Zrobił tylko jeden drobny zabieg: wszystkich parlamentarzystów parlamentu który rozgonił pozbawił biernego prawa wyborczego na lat 10. Tylko kto miałby to zrobić w Polsce? Jakiś generałek który chowa się do schronu na widok arabskiego dzieciaka z atrapą pistoletu?
![]() |
#5 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Natomiast śmieszy (czy wkurza..) mnie zachowanie PiS-u, który w zaparte twierdzi, że nic się nie stało i są to normalne praktyki.. Że one występują wie chyba każdy, ale publicznie mówić, że to jest normalne? Że normalna jest propozycja utworzenia funduszu z publicznych pieniędzy na spłatę osobistych długów posłów ![]() To dla mnie są rzeczy, które - nawet jeśli zwykle mają miejsce poza kamerami - należy tępić i karać. A już dzisiejsze rewelacyjne wystąpienie PiS-u z pozwami do sądu jest po prostu żałosne. Już nawet nie chcę tego komentować, ale tak jak generalnie od całej tej nagonki na PiS się odcinam, tak dzisiaj ludzie, który tak mówią, są dla mnie po prostu zerem..
![]() |
![]() |
#6 | |
Człekokształtny
Cytat:
Mnie najbardziej przeraża to, że sprawa dotyczy partii która zapowiadała odnowę moralną, która przy każdej okazji wytyka nieetyczne postępowanie innych, która deklaruje cały czas walkę właśnie z KORUPCJĄ i innymi patologiami. Mimo, iż nie głosowałem na PiS, po cichu liczyłem, że rzeczywiście zrobią trochę porządku, a tu degrengolady ciąg dalszy... Myślę, że najbardziej oszukani powinni poczuć się właśnie wyborcy PiS'u. Premier mógł przyznać, że wszędzie trafiają się "czarne owce", przeprosić. Nie uczynił tego. Odpowiedział atakiem... PiS zrobił to za co krytykował SLD i wszystkie pozostałe partie oraz całą III RP, a tym samym objawił że IV RP to utopijny obraz stworzony na potrzeby kampanii wyborczej...
![]() |
![]() |
#7 | ||
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
... nie ma w domu obraz***243;w, bo "nie lubi dziurawi***263; ***347;cian"
![]() Kto wybiera w ogole takie pustaki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Człekokształtny
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
A teraz po 17 : 00 w internecie leci film Nocna Zmiana.
Kiedy będzie BLONDdisc 5 ? ? ? Ostatnio zmieniany przez nowygiena : 28.09.2006 o godz. 17:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A tak przy okazji to jak sie skonczyla sprawa z Begger za te falszerstwa bo nie jestem w temacie jesli o ten wystepek chodzi. Rozwizali to jakos, jakis wyrok byl.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
PiS twierdzi bodajze, ze to normalne i nic sie nie stalo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
@rycho, ile razy mam ****a pisać że można jechać juz z pominięciem Gliwic ![]() Polaków nie da się nauczyć czystej gry politycznej oraz poruszania się po autostradach!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie ma sensu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |