![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie czytałeś wczorajszego NYT,
przecież to się nie opłaca, drogo jest, no i wody zatrute ![]() http://gospodarka.dziennik.pl/news/a...lupkowego.html
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
ha, panie Jarsonu,
to ja wiem, ale gazprom zrobi wszystko, przecież rura na dnie Bałtyku qrewsko droga była ![]() musi sie zwrócić
|
|
|
#4 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, będzie.
A jestem dziwnie pewien, że odszkodowania za tę katastrofę zapłaci budżet. Ciekawe ile biorą w łapę ci propagandziści z RP. A może za darmo, bo głupie... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale przynajmniej nasi przyjaciele Niemcy, choć dołożyli wszelkich starań aby rura nas ominęła (w końcu jesteśmy krajem UE, a tym krajom ufać nie można) - obiecali że nie zablokują nam rurą portu w Szczecinie.
Cóż za wspaniałomyślność! ![]() A przecież mogli na nas wysłać Luftwaffe i zatopić nasze statki! Cokolwiek się stanie Rosja Niemcy i ich przydupasy nie pozwolą żeby w Polsce nagle pojawił się gaz. Pożar, szarańcza, zaraza! Wyginą bobry, benzyna będzie po 20zł/litr itd. NO WAY! CAN'T BE! UNMOGLICH! A ja bym im kurde na złość zaczął eksportować i przestał importować. Ale nasi władcy nie mają jaj, żeby tak zrobić. Najbardziej do nich podobne, że sprzedadzą złoża za 5% wartości żeby załatać doraźnie dziurę budżetową, a następnie będziemy kupować swój gaz od kogoś. ![]() W każdym RTSie nasi rządzący przegraliby w Tier I. Na początku rozgrywki oddaliby swoje złoża zasobów za 100 złota .
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.06.2011 o godz. 09:25 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ale Donald Tusk będzie co najmniej sekretarzem w UE.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Թ
sobrusie,
to jest zwykły biznes. Ja mam rurę wodociągową od sąsiada ze 100 metrów, od innej posesji byłoby ~ 50 m, ale poprzedni właściciel tej posesji był złamas nieużyty, niekomunikatywny.... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
4 sasiadow kilkadziesiat lat wstecz oplacilo sobie droge dojazdowa do posesji z kostki i zostala zrobiona. Dlugosc tej drogi to jakies 150m. Piekna stroma droganawet dwa maluszki mogly sie na niej wyminac. Po 20 latach przyszli nowi sasiedzi i co ![]() Zgode od nas dostali na przekopanie sie pod droga. Juz nie pamietam ale byl to chyba gaz. I co jak kostke polozyli zpowrotem po tygodniu dziury sie pojawily. Potem po kolejnych 5 latach przyszly wodociagi i tak spruly droge ze jak ja oddaly - czytaj poprawialy kilak razy. to czlowiek by nie uwiezyl ze da sie tak s*******ic. Pozostalo tak do dzis. Na szczescie juz tam nie mieszkam i mnie to nie interesuje. Nie mniej zgode zawsze wszyscy dostawali ale jak im przyszlo oddac teran w stanie jakim zastali to obuzeni jeszcze byli. Wiec prosze Cie nie dziw sie ludziom. Ja juz wiecej bym przekopac nie dal.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Թ
Fakt, różnie bywa. Ale on był złamas. O tę rurę to go nawet nikt nie pytał
Narobił problemów sąsiadom swoim nielegalnym płotem i budową, ale było minęło, nie będę się rozpisywał - szlag go trafił szczęśliwie, tydzień leżał aż go znaleźli, dzieci majątek rozsprzedały i tyle z tego miał. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Wszystko spisek rasowych Żydów i Rosjanów.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dopiero teraz się tym zainteresowałem
![]() Cytat:
|
|
|
|
#12 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://biznes.onet.pl/rozboj-na-drod...,1,prasa-detal
Najlepsza jest propozycja tego kogoś: Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Genialne: zostanie jedna oferta, bez konieczności analiz innych niż podsumowania kosztów. Naprzód! Sława! 8!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
E tam, ale się podniecacie.
Przecież żyjemy w rzeczywistości powstałej w głowie Bareji, zrealizowanej przez J. Machulskiego. Lotnisko raz otwarte, raz zamknięte. Dźwig pracuje Gdzieś tam jest alternatywna normalna Polska, tylko niestety nie wiem gdzie sprzedają Polo Cocktę, a bez niej powrót do normalnej rzeczywistości raczej nie jest możliwy. Utknęliśmy Panie i Panowie.
|
|
|
#15 |
|
Թ
Alternatywna Polska. Pięknie.
Jeszcze trzy tygodnie temu oburzał się, gdy mu to samo mówiłem, ja: człowiek skorygowany. "Lojalność wobec państwa wyobrażonego, przyszłego a nie tego tu i teraz." |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 17:57 |
| Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
| nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
| Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
| Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |