Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.12.2004, 23:41   #31
Victorek
Nadszyszkownik

Data rejestracji: 27.09.2002
Victorek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrixs
Co to za dzielnica ?? Bo wygląda mi trochę znajomo
Ursynów Kabaty
Victorek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.12.2004, 01:22   #32
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
a to elektrociepłownia Łęg i łąki (starorzecze Wisły, teraz płynie jest za Łęgiem). Jak jest ładna pogoda to po lewej od kominów widać Babią Góre a nawet Tatry. Fanie nie będąc w Krakowie widać góry
Toe łąki obok Łęgu to jedna z moich ulubionych okolic na wycieczki rowerowe

Cytat:
Napisany przez Ziele
Oczywiście takie podpalanie to głupota totalna... zwłaszcza ze te łąki są pod ochroną.
Zgadzam się... jak można niszczyć tak zarąbisty krajobraz? Żeby jeszcze był jakiś powód... Co za idioci to robią?
Stary 02.12.2004, 06:21   #33
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
Toe łąki obok Łęgu to jedna z moich ulubionych okolic na wycieczki rowerowe

Zgadzam się... jak można niszczyć tak zarąbisty krajobraz? Żeby jeszcze był jakiś powód... Co za idioci to robią?
Pewnie jakieś bezmózgie dresy.

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline  
Stary 02.12.2004, 08:41   #34
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
.. piękny widok z okna to mają brzuszki, no ale jak się mieszka na mazurskiej wsi to muszą być piekne widoki, spojrzysz w lewo; malownicza morena, spojrzysz w prawo; jeziorko śliczne, spojrzysz na wprost; las
Stary 02.12.2004, 08:53   #35
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez miles
Okno mam za zachód, tak więc zawsze mam taki widok.
Mieszkam na wszystkimi budynkami przedemną.
Zdjątko ciemne ale nie bloki mialy tam być widoczne.
Kto znajdzie Pałac Kultury?
Kurcze, piękne widoki masz z okna Ja na swoje miejsce zamieszkania nie narzekam, ale to, czego zawsze mi brakuje, to widok na zachód słońca. Jeśli chcę takowy obejrzeć, to musze iść z dwa kilometry na most, a to trochę ryzykowne nie wiedząc, czy w ogóle zachód będzie ciekawy... A kto był na mojej stronie fotograficznej, to wie, czemu lubię zachody słońca

Pałac Kultury chyba widzę - na lewo od tej wysokiej anteny, mniej więcej wysokości jej podstawy

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 02.12.2004, 09:20   #36
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jeszcze rok temu mialem piekny widok - laka z kilkoma strymi, czesciowo zdziczlymi jablonami i generalnie zileskim, w tle daleko linia drzew za ktorymi malowniczo zachodzilo slonca... na lake chodzilismy sie opalac i ze szczurem na spacer jesienia jablonie dawaly tyle jablek ze cale osiedle mialo dosc pod jedna z nich pochowlaem szczurka

a potem jakis ***** postawil tam kosciol, a wlasciwie stajnie/stodole z krzyzem grrr
przeprawszam wszystkich ktorych uczucia religijne urazilem, ale jak w niedziele nie mam gdzie zaparkowac (ani jak spod domu wyjechac!) bo 200m dla idiotow z osiedla to za daleko zeby na nuzkach przyjsc (na sasidnim osiedlu tez jest kosciol, wiec tylkoz mojego ludzie chodza tu), no bo trzeba sie samochodem przeciez pochwalic... jak o 8 rano zaczyna napier...ac przez megafon powieszony nad wejsciem do kosciola (na wprost mojego balkonu), jak banda hipokrytow zamiast sie modlic jak juz przylazla do kosiola, obsiada murki za blokiem i plotkuje na caly regulator... jak jeszcze dzwonnice postawia to qrwa podpale ten burdel...

musze jednak przyznac ze to nie do konca wina Koscila tylko ludzi "uszeszczajacych" do niego - ksiadz na proscbe administracji budynku sciszyl megafon i wlacza go tylko jak ludzie nie mieszcza sie przed kosciolem - do niego pretensji nie mam, tylko do bandy hipokrytow przed kosciolem
nimal jest offline  
Stary 02.12.2004, 23:56   #37
shuma02
Forumator

Data rejestracji: 06.12.2002
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tak wyglada widok z okna w pracy. Siedze wlasnie na trzynastym pietrze, na dworze piekny dzien a my mamy pracowac...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Widok zza waszego okna.-downtown.jpg  
shuma02 jest offline  
Stary 03.12.2004, 03:16   #38
Alinoe
thorgal to ciota

Data rejestracji: 12.04.2002
Alinoe zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez /\/\cDrive
Jak w temacie, czyli jak wygląda krajobraz zza okna przez które najczęściej spoglądaci w waszym domu(najlepiej by było gdybyści wklejali zdjęcia). Oto mój widok(dosłownie jak z czarnobyla).

P.S.
Szukałem taki temat ale nie znalazłem
co to za fabryka??
Alinoe jest offline  
Stary 03.12.2004, 03:29   #39
Alinoe
thorgal to ciota

Cytat:
Napisany przez shuma02
Tak wyglada widok z okna w pracy. Siedze wlasnie na trzynastym pietrze, na dworze piekny dzien a my mamy pracowac...
co to za praca??
Alinoe jest offline  
Stary 03.12.2004, 08:23   #40
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to mi wygląda na główną hurtownię amfetaminy sprowadzanej z Polski i porcjowanej tu właśnie w Los Anheles na całe Zachodnie Wybrzeże USA.
Stary 03.12.2004, 13:31   #41
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez miles
Nie wiem. To jakiś zlepek tego co chciałem powiedziec. Moze to kiedyś usłyszałem, przeczytałem nie wiem.
A ma oznaczac ze wale to co myśli ktoś o mnie, ponieważ Ja niby jakiś inny Norma to On. To jeśli Ja mam być "jak normalny" tak ja On, to wole byc sobą
Tak mi sie jakos skojarzylo, on pisze/mowi podobnie o sobie
w stylu - "jestem ch.. a nie redaktor", "wchodzac do domu, do dzieci i zony mowie k.... a nie dzien dobry"
a moje ulubione to "w kosciele zrobie dyskoteke, a na plebani agencje towarzyska, mysle ze te dwie instytuje beda ze soba swietnie wspolpracowac"
Stary 03.12.2004, 20:09   #42
/\/\cDrive
Mój żółw,Hellsing,LG FAN

Data rejestracji: 19.05.2003
/\/\cDrive zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe
co to za fabryka??
Niewiem do końca, ale chyba coś związane z drewnem, napewno nie tartak.

/\/\cDrive jest offline  
Stary 03.12.2004, 20:20   #43
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jakoś tak to wygląda, nic ciekawego,

PS. Zdjęcie gówniane tak samo jak widok Ale nie bójcie się Bedą lepsze zdjątka heh
Dołączone obrazki
Widok zza waszego okna.-image-162.jpg 

Ostatnio zmieniany przez kiewas : 03.12.2004 o godz. 20:23
kiewas jest offline  
Stary 04.12.2004, 00:15   #44
shuma02
Forumator

Data rejestracji: 06.12.2002
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe
co to za praca??
pracuje dla...'komunikacji miejskiej'. "Metro" to nazwa firmy, a opiekujemy sie wszystkimi autobusami, metrami, i pociagami w los angeles. na trzynastym pietrze jest moje biorko gdzie zajmuje sie 'pilnowaniem' kontraktow roznych firm z Metro. chodzi glownie o to by nikt nie naciagal Metro na gruba kase.
i tak widoczek calkiem niezly, praca lekko do duszy, autobusy i metra za friko ale co z tego jak w l.a. bez samochodu i tak nie ma co robic...
shuma02 jest offline  
Stary 04.12.2004, 01:46   #45
Alinoe
thorgal to ciota

Cytat:
Napisany przez kiewas
Jakoś tak to wygląda, nic ciekawego,

PS. Zdjęcie gówniane tak samo jak widok Ale nie bójcie się Bedą lepsze zdjątka heh

to na starym mieście??
Alinoe jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: