Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wielki problem z KaZaA Lite Rewolucja 2.5.5 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wielki-problem-kazaa-lite-rewolucja-2-5-5-a-37132/)

yahol 16.07.2004 13:14

Osiolek, eMule i inne kopytne.
Dobrze skonfigurowany osiolek ciagne jak szalony, trzeba tylko dopasowac moda do lacza i kompa i juz.
Linki sprawdzone, sa na linkowniach, forach i nie ma klopotu.
Faktem tylko jest, ze jak sie rozpedzi to lacze jest przymulone, bo potrafi cale lacze zajac dla siebie.
A na 2mbps laczu....moj ty komputerku! to mozna.......

Piterniel 16.07.2004 13:16

Cytat:

Napisany przez yahol
Faktem tylko jest, ze jak sie rozpedzi to lacze jest przymulone, bo potrafi cale lacze zajac.

A od czego w eMule są limity ?

Air 16.07.2004 16:34

Cytat:

Napisany przez czero
Ja u siebie na neo 768 spokojnie wyciagam 70KB

W jaki sposób masz takie neo?? Myślałem że najwięcej to 640 ???

andrzejj9 16.07.2004 20:54

Cytat:

Napisany przez pppnet
Kazaajest do niczego, wywal to gówno i lepiej zainstaluj DC++. Na pewno jest lepsze.

A znacie jakieś ciekawe huby z muzyką, filmami, czy grami? Bo ostatnio czegokolwiek nie próbuję znaleźć to ni cholery nie mogę. Właściwie jedyne rzeczy, które uda mi się ściągnąć to te, które przez przypadek znajduję przeglądając katalogi opów.

andrzejj9 16.07.2004 20:56

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Co do mulka, to warto chyba jedynie sciagac ze sprawdzonych linkow, bo reszta to również ostatnimi czasy FAKE, a cierpliwości to ja nie mam, bo moje łącze jest dość dobre ale muł ledwie na nim zipie. Torrenty to teraz według mnie przyszłość, przynajmniej nie ma tam FAKE'ówi jest tam full nowości, a najlepszy programik do torrentów to chyba Azureus ;)

A możesz jakieś dobre adresy do torrenta podać?

Piterniel 16.07.2004 21:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

www.torrent.org.pl - dobra stronka PL
www.suprnova.org - chyba najlepsza ;)

andrzejj9 16.07.2004 21:25

Cytat:

Napisany przez Piterniel
www.torrent.org.pl - dobra stronka PL
www.suprnova.org - chyba najlepsza ;)

Suprnove znam, ale coś nią mam zwykle problemy. Wyszukiwarka prawie nigdy nie działa, a jak już spróbuje coś zrobić, to najczęściej zamyka mi stronę, a i jak już chcę coś konkretnego zacząć ściągać, to są z tym same problemy. Ale spróbuję jeszcze ten drugi adres, dzięki :)

czero 16.07.2004 21:53

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Air
W jaki sposób masz takie neo?? Myślałem że najwięcej to 640 ???

Dokladnie, najwieksze neo to 640 - takie mam (formalnie), ale tpsa (sam w sumie nie wiem dlaczego) zwiekszajac przepustowosc z 512, na 640 zwiekszyla az do 768. Pewnie nie jest to operacja na stale, ale poki mam to sie ciesze ;).

Ps. nie wie ktos moze do kiedy bedzie trwac taki bonus na neo??

Piterniel 16.07.2004 21:59

Ilość załączników: 1
eMule rządzi :P

Łącze NEO+

PS. Proszę bez komentowania skąd to się wzieło :P

gallus 16.07.2004 22:03

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

to co Podał Ci Piter oraz strona z muzą
Kod:

www.torrentazos.com

andrzejj9 16.07.2004 22:18

Cytat:

Napisany przez czero
Dokladnie, najwieksze neo to 640 - takie mam (formalnie), ale tpsa (sam w sumie nie wiem dlaczego) zwiekszajac przepustowosc z 512, na 640 zwiekszyla az do 768. Pewnie nie jest to operacja na stale, ale poki mam to sie ciesze ;).

Ps. nie wie ktos moze do kiedy bedzie trwac taki bonus na neo??

Pewnie do czasu, aż Tepsa się kapnie, ale biorąc pod uwagę, z kim mamy do czynienia, to nie powinieneś się przejmować :)

No chyba, że jakiś "życzliwy"... ;)

andrzejj9 16.07.2004 22:20

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
to co Podał Ci Piter oraz strona z muzą
Kod:

www.torrentazos.com

Dzięki :)

ps: Co to za język?? ;)

ps2: Jedno pytanko - zainstalowałem właśnie Azureusa. Niby wszystko się dobrze skończyło, ale teraz próbuję go uruchomić i... nic, żadnej reakcji. Zrestartowałem komputer, ale dalej to samo. Co to może być ?

Piterniel 16.07.2004 22:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Dzięki :)

ps: Co to za język?? ;)

ps2: Jedno pytanko - zainstalowałem właśnie Azureusa. Niby wszystko się dobrze skończyło, ale teraz próbuję go uruchomić i... nic, żadnej reakcji. Zrestartowałem komputer, ale dalej to samo. Co to może być ?

ZAINSTALUJ JAVE ! CZYSTĄ JAVE www.java.sun.com a nie JAVE M$

gallus 16.07.2004 22:24

Z tą javą to tak jak Piter pisze, a ta stronka jest Hiszpańska, ale dobra ;)

andrzejj9 16.07.2004 22:25

Cytat:

Napisany przez Piterniel
ZAINSTALUJ JAVE ! CZYSTĄ JAVE www.java.sun.com a nie JAVE M$

O nie, VETO! ;)

A Javą się bawić nie będę bo póki co Opera mi dobrze działa, a przed reinstalacją Windowsa miałem z nią problemy - zamykanie się programu przy włączonym JavaScript. Dość częsty problem, ale jeszcze bez rozwiązania, więc nie będę jego wystąpienia znowu ryzykował. Już wolę sobie odpuścić Azerusa. Zresztą przed chwilą go odinstalowałem i właśnie ściągam BitTirrent :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:43.