Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wielki problem z KaZaA Lite Rewolucja 2.5.5 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wielki-problem-kazaa-lite-rewolucja-2-5-5-a-37132/)

gallus 16.07.2004 22:03

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A możesz jakieś dobre adresy do torrenta podać?

to co Podał Ci Piter oraz strona z muzą
Kod:

www.torrentazos.com

Piterniel 16.07.2004 21:59

Ilość załączników: 1
eMule rządzi :P

Łącze NEO+

PS. Proszę bez komentowania skąd to się wzieło :P

czero 16.07.2004 21:53

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Air
W jaki sposób masz takie neo?? Myślałem że najwięcej to 640 ???

Dokladnie, najwieksze neo to 640 - takie mam (formalnie), ale tpsa (sam w sumie nie wiem dlaczego) zwiekszajac przepustowosc z 512, na 640 zwiekszyla az do 768. Pewnie nie jest to operacja na stale, ale poki mam to sie ciesze ;).

Ps. nie wie ktos moze do kiedy bedzie trwac taki bonus na neo??

andrzejj9 16.07.2004 21:25

Cytat:

Napisany przez Piterniel
www.torrent.org.pl - dobra stronka PL
www.suprnova.org - chyba najlepsza ;)

Suprnove znam, ale coś nią mam zwykle problemy. Wyszukiwarka prawie nigdy nie działa, a jak już spróbuje coś zrobić, to najczęściej zamyka mi stronę, a i jak już chcę coś konkretnego zacząć ściągać, to są z tym same problemy. Ale spróbuję jeszcze ten drugi adres, dzięki :)

Piterniel 16.07.2004 21:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

www.torrent.org.pl - dobra stronka PL
www.suprnova.org - chyba najlepsza ;)

andrzejj9 16.07.2004 20:56

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Co do mulka, to warto chyba jedynie sciagac ze sprawdzonych linkow, bo reszta to również ostatnimi czasy FAKE, a cierpliwości to ja nie mam, bo moje łącze jest dość dobre ale muł ledwie na nim zipie. Torrenty to teraz według mnie przyszłość, przynajmniej nie ma tam FAKE'ówi jest tam full nowości, a najlepszy programik do torrentów to chyba Azureus ;)

andrzejj9 16.07.2004 20:54

Cytat:

Napisany przez pppnet
Kazaajest do niczego, wywal to gówno i lepiej zainstaluj DC++. Na pewno jest lepsze.

A znacie jakieś ciekawe huby z muzyką, filmami, czy grami? Bo ostatnio czegokolwiek nie próbuję znaleźć to ni cholery nie mogę. Właściwie jedyne rzeczy, które uda mi się ściągnąć to te, które przez przypadek znajduję przeglądając katalogi opów.

Air 16.07.2004 16:34

Cytat:

Napisany przez czero
Ja u siebie na neo 768 spokojnie wyciagam 70KB

W jaki sposób masz takie neo?? Myślałem że najwięcej to 640 ???

Piterniel 16.07.2004 13:16

Cytat:

Napisany przez yahol
Faktem tylko jest, ze jak sie rozpedzi to lacze jest przymulone, bo potrafi cale lacze zajac.

A od czego w eMule są limity ?

yahol 16.07.2004 13:14

Osiolek, eMule i inne kopytne.
Dobrze skonfigurowany osiolek ciagne jak szalony, trzeba tylko dopasowac moda do lacza i kompa i juz.
Linki sprawdzone, sa na linkowniach, forach i nie ma klopotu.
Faktem tylko jest, ze jak sie rozpedzi to lacze jest przymulone, bo potrafi cale lacze zajac dla siebie.
A na 2mbps laczu....moj ty komputerku! to mozna.......

Piterniel 16.07.2004 13:12

Cytat:

Napisany przez Kristof128
Prot 80 to port od przeglądarki interetowej na tym porcie jeżeli sobie ustawisz masz szanse dostać Hight ale na jakimś słabym słabym serwerze. Już lepiej idzie na Low na Razorback2 niż na Hight na jakimś małym serwerze.

Chyba cie po****ało. Lepiej mieć High ID na słabym serwie. Bo się wtedy łączysz ze wszytskimi w sieci, ale wolniej. A tak się łączysz z 20% sieci szybko. Co wybierasz :P

Kristof128 16.07.2004 13:10

Prot 80 to port od przeglądarki interetowej na tym porcie jeżeli sobie ustawisz masz szanse dostać Hight ale na jakimś słabym słabym serwerze. Już lepiej idzie na Low na Razorback2 niż na Hight na jakimś małym serwerze.

gallus 16.07.2004 12:49

hehe tylko ja dokładnie nie wiem co skanowac bo na routerze jest chyba otwarty jeden port, a na nadajniku są otwarte chyba dwa ale te porty to są takie standardowe 80 i 21 :/ chyba że ja mam coś innego przeskanic??

Piterniel 15.07.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Dzięki Czero, zaraz sobie oblookam te forum, a z tym High ID to niestety u mnie nie da rady bo admin mi portów niestety nie przekieruje, a kiedyś skanowałem porty routera i ten od eDonkeya nie był otwarty :/

A jakiś był otwarty ? (jak tak to sobie na niego zmień)

Skanował Porty - Normalnie musze się od ciebie uczyć Hakerki :P

gallus 15.07.2004 23:45

Dzięki Czero, zaraz sobie oblookam te forum, a z tym High ID to niestety u mnie nie da rady bo admin mi portów niestety nie przekieruje, a kiedyś skanowałem porty routera i ten od eDonkeya nie był otwarty :/

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43.