![]() |
Cytat:
Kod:
www.torrentazos.com |
Ilość załączników: 1
eMule rządzi :P
Łącze NEO+ PS. Proszę bez komentowania skąd to się wzieło :P |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ps. nie wie ktos moze do kiedy bedzie trwac taki bonus na neo?? |
Cytat:
|
Cytat:
www.torrent.org.pl - dobra stronka PL www.suprnova.org - chyba najlepsza ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Osiolek, eMule i inne kopytne.
Dobrze skonfigurowany osiolek ciagne jak szalony, trzeba tylko dopasowac moda do lacza i kompa i juz. Linki sprawdzone, sa na linkowniach, forach i nie ma klopotu. Faktem tylko jest, ze jak sie rozpedzi to lacze jest przymulone, bo potrafi cale lacze zajac dla siebie. A na 2mbps laczu....moj ty komputerku! to mozna....... |
Cytat:
Chyba cie po****ało. Lepiej mieć High ID na słabym serwie. Bo się wtedy łączysz ze wszytskimi w sieci, ale wolniej. A tak się łączysz z 20% sieci szybko. Co wybierasz :P |
Prot 80 to port od przeglądarki interetowej na tym porcie jeżeli sobie ustawisz masz szanse dostać Hight ale na jakimś słabym słabym serwerze. Już lepiej idzie na Low na Razorback2 niż na Hight na jakimś małym serwerze.
|
hehe tylko ja dokładnie nie wiem co skanowac bo na routerze jest chyba otwarty jeden port, a na nadajniku są otwarte chyba dwa ale te porty to są takie standardowe 80 i 21 :/ chyba że ja mam coś innego przeskanic??
|
Cytat:
A jakiś był otwarty ? (jak tak to sobie na niego zmień) Skanował Porty - Normalnie musze się od ciebie uczyć Hakerki :P |
Dzięki Czero, zaraz sobie oblookam te forum, a z tym High ID to niestety u mnie nie da rady bo admin mi portów niestety nie przekieruje, a kiedyś skanowałem porty routera i ten od eDonkeya nie był otwarty :/
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |