![]() |
Cytat:
|
Cytat:
http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html Wybierz "Download J2EE 1.4 SDK" |
Cytat:
Bo jesli chodzi o Javę to dzięki, ale nie :) A jeśli chodzi o stronkę to... no właśnie co? Trzeba się rejestrować, prawda? |
Ja się tam nigdy nie rejestrowałem, poprostu ściągałem albumy :D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Jaka qrwa chiszpańska strona ? Po****ani jesteście ! |
Piter nam chodzi o ta strone z muzą :D
|
Aha źle was zrozumiałem ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Haker musi twardo ^_^ |
Cytat:
|
Niedługo zostanie Prehakerem i bedziemy bulili słono za telefon ;) :ysz:
|
haker
1. Zwykle zdolny programista i ekspert od komputerów dysponujący rozległą wiedzą i potrafiący znakomicie korzystać z niej w praktyce. Haker dzięki swoim umiejętnościom jest w stanie łamać najlepsze zabezpieczenia np. sieci komputerowych. Nawet wtedy, gdy używa swojej wiedzy do działań niezgodnych z prawem, nie powoduje szkód, nie niszczy danych, ani nie wykrada ich dla zysku, nie próbuje także zacierać po sobie śladów w sposób brutalny, np. kasując system operacyjny komputera, na który się włamał. 2. Nieprawidłowo kraker. craker Termin stworzony przez środowisko hakerów ok. roku 1985 w odpowiedzi na błędne użycie terminu haker. 1. Osoba, której celem jest złamanie zabezpieczeń sieci komputerowych i uzyskanie w ten sposób poufnych informacji. Kraker często zaciera po sobie ślady, kasując dane, lub niszcząc systemy operacyjne, do których się włamał. 2. Osoba łamiąca zabezpieczenia przed kopiowaniem w chronionym prawem oprogramowaniu. Żródło: Leskykon www.komputerswiat.pl |
Cytat:
1. coolhub.no-ip.com bardzo fajny, nie za duży ale stali userzy 2. trashcan2.mine.nu:666 duzo muzy 3. noll8.no-ip.org duzo ludzikow czasami ok 2000 4. Alliance1.udgnet.com full kontakt, bywa do 8000 userow na tym, duzo all 5. dchub.essentialsets.net full techno, setów albumów i all |
Cytat:
pozdro! |
Cytat:
Techno mnie nie interesuje (vide 5), ale np. pierwszy ze stałymi userami może być ciekawy, bo często jest tak, że jakaś osoba ma coś fajnego, ale szybko znika i już jej znaleźć nie potrafię. Raz miałem ciekawie, znalazłem u jednego kolesia wszystkie Albumy Yanni-ego. Zacząłem ściągać i szło naprawdę ładnie. Ściągnęły się praktycznie wszystkie (prawie 900MB) i ciągnęła właśnie ostatnia piosenka ostatniego albumu, ale ja już musiałem wychodzić z domu, a nie chciałem wyłączać komputera, więc z bólem serca przerwałem, mając nadzieję, że będzie jeszcze potem na hubie i uda mi się dociągnąć. Oczywiście nadzieja nic nie dała, bo już mi się go potem nie udało znaleźć, a tej piosenki do dzisiaj (było to może z miesiąc temu) nie udało mi się nigdzie znaleźć! I tak teraz tylko trzymam te wszystkie albumy na dysku i czekam aż gdzieś kiedyś znajdę tę ostatnią piosenkę i będę mógł wszystko na płytkę zgrać ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:18. |