![]() |
eMule :spoko:
Na nim jest praktycznie wszystko ;). Jednak musisz pamietac, ze mulek uczy cierpliwosci ;) |
Widzę, że dyskusja przerodziła się w wyrażanie opinii o Kazza i innych programch ;)
Sam jestem ciekaw co jest lepsze. Ostatnio używałem tylko Kazzy ale można było z niej sciągnąć raczej tylko MP3 (ale ostatnio pełno fake'ów) i jakies filmy z seri "XXX", mowy nie było o grach czy programach (jak były to przeważnie fake'y). Więc pozostaje pytanie co wybrać (jaki soft i jakie są jego zalety oraz wady) zamiast Kazzy ??? ;) |
Kazaajest do niczego, wywal to gówno i lepiej zainstaluj DC++. Na pewno jest lepsze.
|
Widzę że Kazza jest bardzo popularna :fala:
Torrent rules!! |
to jeszcze dopiesze overnet/emule/edokney zeby byl komplet dobrych p2p ;)
|
Format c: i używaj DC++
|
Jak pech to pech ;), reinstalnij sysa, i kożystaj z torrentów i warezów, bo na tych P2P to ostatnio same FAKE :blee:
|
Kiedy usunąłem kazee problem nie zniknął!!! nawet gdy wyczyściłem rejestr z wszystkich wpisów kazy nic to nie dało, po prostu spie***liło totalnie system , znów k***a muszę reinstalować WIN.
|
Cytat:
pozdrawiam, |
Wielki problem z KaZaA Lite Rewolucja 2.5.5
Cześć!
Ściągnąłem sobie nową kaze (KaZaA Lite Rewolucja 2.5.5) , zainstalowałem w WIN 2000 SP4 i zaczęły się dziwne rzeczy: System przez 5 min działał normalnie, a potem przez około minutę, całkowicie się zawieszał, potem znów 5 min normalnego działania i znów zwiecha przez minutę i tak w kółko. Spróbowałem więc w WIN XP - tu z koleji system tak samo się zawiesza co 5 min, ale za to krócej to trwa - ok 5 sekund. Czy tylko ja mam ten problem czy ta nowa kazaa to taki shit? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |