Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.10.2003, 13:59   #1
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
win 2000 pl(sp4) - problem....

!!!witam!!!

No wreszcie po zabawach z dyskami, doszedlem do instalacji win 2000 pl z sp4, ale mam naturalnie kilka problemow......
.........otoz wylaczylem sobie wszoraj kompa(jeszcze 98 ) i bylo wszystko ok, wlozylem do FDD i zaczolem instalacje Win 2000, po wczytaniu dyskietki ekran monitora(lewy-dolny rog) tak troche mroga sie i cos sie trzas(Monitor: Panasonic PanaSync/Pro P50) wiec go rozmagnesowalem przyciskiem do tego stosownym na monitorze, ale nie pomoglo......wylaczalem glosniki i je odsunolem ale to niby pomaga, niby nie - sam nie wiem.......
........Nastepnie zajolem sie instalacja Win na dobre, myslalem ze monitor jak przez noc odpocznie to juz mu nic nie bedzie w win 98 nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo, pelen optymizmu poszedlem spac.........a tu dzis monitor trzesie sie jeszcze bardzie......nawet nie chodzi o to ze nie bardzo sie da pracowac to jeszcze boje sie o niego...Obecnie terzesie sie tak dosc porzadnie prawy gorny rog, a w czoraj jak instalowalem progsy an win'ie trzasl sie prawy dol... .......co mam zrobic co sie dzieje, i czym mi to grozi............
-------------------------------------------------
To jest moj drugi problem....dotyczacy uzdkownikow(mniej wazny, dla mnie)..........
..........w Win standardowo ustawione bylo Administrator i Gosc.....chcialem wywalic i goscia i admina i zrobic swoich ale to sie nie udalo.....wiec goscia zostawilem w spokoju(bez hasla),a admina(administrator), zamienilem na "mqy"(pelna kontrola) i zrobilem "Adam"(pelna kontrola), wszystko jest ok. ale tylko w plikach win'a(C:\Documents and Settings), sa tylko trzy katalogi, Administrator, All Users i Default User(ukryty), z mojej dedukacji wynika ze ja czyli mqy jestem(mam pliki w katalogu)"administrator", przy czym zgadzaja mi sie pliki z pulpitu(wszystko oprucz:"Moj Komputer, Moj Dokumenty, Kosz, Moje miejsce sieciowe i Internet Explorer") i Mojch DOkumentow, z menu Start juz nie bardzo(w "Administrator" nie ma tych wszystkich ktore mam ja), problem: gdzie jest "Adam" i w sumie "mqy"(a nie "Administrator"), do obu uzydkownikow mozna sie zalogowac z odpowiednim haslem.......
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: