![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
win2k SP4 - pierwsze wrażenia
Od 12 godzin mam win2ksp4pl: zdecydowałem się.
Instalacja: po formacie płyta sp3 i windows update do sp4pl. Z instalacją zero problemów. Są nowe sterowniki (nowe daty). Via 4in1 nie zmienił sterowników do IDE, pozostałe tak. System się dużo szybciej ładuje i zdecydowanie szybciej zamyka. Oczyszczanie dysku: tak samo bardzo wolno. NSW 2003: instalacja bezproblemowa, nie muli, speeddisk nie rozpoznaje sp4 i wywala ostrzeżenie: ale działa. Patchy na windowsupdate jest dużo mniej: dziwne, że wogóle już są - w końcu jest to jakaś aktualizacja. Mam jeszcze trochę mało programów poinstalowanych: więc system jest jeszcze niedociążony. Uwaga: mam wrażenie, że system zdecydowanie mocniej obciąża procesor: poraz pierwszy w życiu zobaczyłem komunikat o zrzucaniu pamięci fizycznej. Po restarcie charakterystyczne "pikanie" BIOSu dało mi dozrozumienia, że Athlon jest trochę za gorący. Jak będę miał założone więcej oprogramowania to znowu podzielę się wrażeniami. Aha, podobnie jak w SP3 wszystkie sterowniki są na IRQ11. Czekam na wrażenia innych. 8)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|