![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Popieram Sida co do antyvira. Nie wiem co to jest
Nie uzywam wcale programow antywirusowych. Co pol roku skanuje tylko mks'em na ich stronie www. Co do firewalla to tez nie uzywam... Te programy, tzn antywirus i fw za bardzo obciazaja kompa, a ja nie mam takiej wichury zeby sobie na to pozwolic. I chyba nigdy nie bede ich uzywal Pozdrawiam 8) |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
Wchodząc do sieci z neo, albo jakiegoś dial-dostępu za każdym razem w ciągu 5 min przypętują mi się jakieś syfy, a poza tym podobnie jak Sid blokuję wszystko jak leci, co tylko się łączy z netem bez mojej woli. Dlatego sobie nie wyobrażam niepoświęcenia części pamięci na taką ochronę danych. Wtedy mogę spokojnie (w miarę)
|
|
|
|
#18 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jakoś nie wyobrażam sobie przeglądania internetu bez ogniomurka i antywira...
Brak w/w narzędzi mogę przrównać do nie zapinania pasów (bo dobrze jeżdżę) lub braku kasku na budowie (a co mi się może stać)... ![]() No, chyba, że na dysku rzeczywiście nie miałbym absolutnie nic o co mógłbym się martwić w razie ataku wirusa. PS. Na 2k3 używałem Symantec Antivirus a potem NOD32... nie zauważyłem aby ten drugi zamulał komputer. PS2. W dobie pamięci rzędu 512MB i więcej, poświęcenie kilku MB nie wydaje się dużym kosztem ochrony systemu i komputera... Poza tym jakoś nie mam zaufania do skanerów on-line... Ostatnio zmieniany przez Kris : 07.08.2005 o godz. 12:00 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Coauctor delicti
![]() |
Niestety avasta nie udało mi się zmusić do działania z W2k3.
Pojawił się natomiast inny problem. Wspomniany wyżej brat zainstalował sobie Morrowind i GTA SA. Ani jedna, ani druga gierka się nie odpala. Nie mam w tej chwili dostępu do tego kompa, ale może ktoś miał już takie problemy? ![]() edit: problem dotyczy W2k3 oczywiście.
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 11.08.2005 o godz. 14:34 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Może przyspieszenie sprzetowe i DirectX wyłączony?
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#21 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
@Morris
GTA San Andreas na bank chodzi na windowsie 2k3. Wiem bo sam ostatnio grałem. Problemem jest pewnie złe skonfigurowanie systemu pod gry. Polecam: http://www.xp.net.pl/art/windows2003_workstation.html
|
|
|
|
#22 |
|
Coauctor delicti
![]() |
@kodziu Dzięki.
![]() Nie próbowałem jeszcze sam nic robić w tym kierunku, bo inne rzeczy miałem na głowie, ale podeślę młodszemu link i niech się kształci ![]()
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| [KOMENTARZE DO TEMATU: Projekt Freeware] | kodziu | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 662 | 25.04.2017 13:38 |
| Serwery | Burak_PL | Gry | 16 | 23.10.2008 19:50 |
| Windows Home a Professional - dwa bajty różnicy oszustwa MS | Ormianin | Off topic | 44 | 07.08.2005 18:13 |
| Windows Sever 2003 R2 | kraluk | Off topic | 1 | 13.05.2005 20:27 |
| Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |