![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() BTW posiadajac WinXP instalator WMP9 pyta 'czy utworzyc punkt przywracania, aby miec mozliwosc pozniejszego odinstalowania produktu jesli zajdzie taka potrzeba' czy cos takiego - a sam przetestowalem z wersja ANG i daje sie odinstalowac ![]() jesli chodzi o Win9x to nie wiem czy bedzie mozliwosc 'wywalenia' WMP9 a w WinME tez jest system przywracania, ale nie wiem jak to wyglada przy WMP9 Pozdrawiam.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
ok, zainstalowalem i.....no i wywaliłem
dlaczego? a dlatego, że straaaaaaaasznie to wolno chodzi, a podczas odtwarzania "skaczą" inne rzeczy, np. przełączanie menu w menu start...straszneno ale nic, ładnie to wygląda, ma fajne bajery itp., ale dla mnie...pozostane przy WMP 8, tego standard z xp czekamy na WMP 10 ![]() p.s. Yahol, jak zwykle miałeś racje, pokłony w Twą stronę |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
WMP 9 PL może i chodzi powoli ale na wolnych komputerach!!!!!!!! na moim AMD Athlon XP 1800+, 256 DDR, GF 4 MX 440 TV-OUT chodzi świetnie i nawet szybciej od WMP 8 PL. Więc ja się nie zgodze z Yahol'em
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
U mnie na Athlonie 1,33MHz widać spowolnienia w momencie najazdu myszą na paseki narzędzi. Chyba wywale.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Bardzo ładnie chodzi ale dopiero po zainstalowaniu Encodera.
Trójka przestała nadawać w RealPlayer, jest tylko w WMP. Bez encodera chodziła beznadziejnie - teraz rewelacja: stabilnie, bez przerw i zakłóceń. I zawsze jest połączenie. Dla mnie bomba. 8)
|
|
|
|
#21 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Wszystko tylko nie WMP
|
![]() |