![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
A czy wyżej wspomniane programy zawierają klienty pocztowe? Może to lamerskie pytanie - ale nigdy wcześniej nie zastanawiałem się nad zmianą przeglądarki i stąd brak wiedzy na ten temat...
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
sam używam opery ale powiem tak nie ma co wywoływać kolejnej niepotrzebnej dysputy opera i mozila są po tej samej stronie barykady - nazwijmy to w ten sposób
dlatego polecam ci zainstalowanie i opery i mozili - po tygodniu zdecyduj która wolisz a drugą wywal odpowiadając na twoje pytanie TAK obydwie mają klienta poczty - tego w mozili zrobili też na osobny program oraz samą przeglądarke - w operze możesz również wybrać czy chcesz używać wbudowanego klienta poczty czy też nie - można też dość łatwo M2 - bo tak nazywa się klient poczy w operze - przerobić na osobny program dlatego też ściągaj wszystko instaluj testuj i żyj od tej pory szczęśliwszy nie ważne czy z operą czy z mozilą - ważne że bez IE
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
AMEN
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Przed chwila reinstalowalem winde (2000) i jedyne strony na ktore wszedlem to byly strona konnekta, to forum i forum cs, potem wylaczylem IE a pochwili mi wyskoczylo jakies ******one okno z reklama.
Uruchomilem adwatcha i mam jako taki spokuó, no ale bez przesady. Mam juz IE serdecznie dosc tyle ze do opery ani firefoxa/mozilli nie moge sie przyzwyczaic za to do nakladki na ie (Avant Browser) jestem przywiazany bardzo wiec mam przerabane
|
|
|
#20 |
|
![]() ![]() |
U mnie nie wyskakują żadne reklamy (wyjątek - strona suprnova i cholerna rekalma zielonej karty do USA...
). A do Avant'a też jestem przywiązany i cieszę się, że nie tylko ja na tym forum go używam. Pozdrawiam Cię zuk4u
|
|
|
|
#21 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Opere można upodobnić do IE.... Ulubione (czyli w operze zakładki) wywołuje klawiszem F4
|
|
|
|
#22 |
|
![]() ![]() |
No ale Avant wygląda nieco inaczej niż IE
|
|
|
|
#23 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Pagerus, a avant podobnawy jest do opery
( a może by był myIE?)
|
|
|
|
#24 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a tak przy okazji, czy u was FireFox też ma problemy z linkami typu mailto: gdzie domyślnym kientem poczty jest OE
![]() bo klikam w maila a tu wywala mi 60 okienek IE
|
|
|
#25 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
TO ja mam inny troszeczkę problem, jeżeli w The Bacie klikam na jakiś link to mi się zawsze otwieraja dwa lub trzy okienka w Fire Foxie, wie ktoś co zrobić aby było tylko jedno okienko
![]() PS. Piter gdzie widziałes FOXa 1.0, ja widziałem tylko 0.9.3...
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Tu
w rozszerzeniach FireFoxa
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 25.08.2004 o godz. 20:06 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() dlatego też domyślną przeglądarką od jakiegoś czasu jest Opera no i czekam aż coś zostanie z tym zrobione
|
|
![]() |
|
|