![]() |
ale chodzi tobie o triala czy full
trial jest na stronie ms http://www.microsoft.com/windowsserv...l/evalkit.mspx |
Cytat:
antivir - jest spec wersja dla winserwer - i lata o wiele lepiej niz zwykly NAV, polecam firewall - ten akurat chodzi ;) czekam ne corporate dla 2003 (narazie jest tylko dla nt4 i 2000) NSW - nie chodzi, da sie tylko narzedzia z plyty odpalic :( |
triala - chcialbym uniknac wypelniania tych meczacych formularzy - wiecie lenistwo...
ps. po co mi full skoro trial umie tyle samo? a skoro juz mam cos legalnie - to nie chce tego kalac... |
Cytat:
wkoncu jestesmy tutaj aby sobie pomagac :) |
jak chcesz sid to moge wyslac poczta.
Contact PW |
dzieki za checi - postanowilem ze nabede numer pcwk z zalaczona plytka - ostatnio mam legalistyczne ciagoty
jeszcze raz dzieki za propozycje :) |
Za namowa ziomala NIMALA ;) jade na win2k3 zmienionym na Workstation i jak narazie jestem zadowolony :D Wszysto co i trzeba smiga :D
|
Ilość załączników: 1
ja mam już wszystko co potrzeba aby zainstalować winde 2003, samą winde dostałem na płytce bezpośrednio od Nimala :zeby: za to wielkie dzieki.
Co do wymagań sprzętowych... na stronce microsoft podaje minimalne wymagania takie: minimum CPU Speed: 133 MHz :) Minimum RAM: 128 MB (co prawda nie podaja czy DDR czy zwykle, ale domyslam sie ze zwykle) :) Ja mam Celerona 566, 192 Ram, jechalem na XP przez jakis czas na 64 Ramach :)...dało się wyżyć. Win 2k3 ma nawet dzialac szybciej niz 98, ktory w miare czasu obciazania go softem zamula strasznie. Wiec w sumie nie mam zadnych obaw o to jak bedzie mi ciagnal ten windows. FUCK! a to dlatego, ze widze ze Norton zwykly nie dziala!! Ciekawe co jeszcze, albo co jeszcze specjalnie jest pod 2003. Ma ktos moze namiar na NAV pod 2k3? Na całym pakiecie mi nie zależy bo i tak te narzędziowe programy g**** warte wg. mnie. Dołączam skrocaona instrukcje przerobienia na WorkStation by FROG ;), jest ona na podstawie ze stronki z winxp.com.pl, ale bez owijania w bawełne :) Pozdro |
antivirus pod Win2k3 produkcji symanteca nazywa sie:
Symantec Antivirus Corporate Edition najnowsza wersja 8.1 do tanich nie nalezy :D ale naprawde godny polecenia- NAV przy nim to zabawka |
ciapek - zamiast NAVa ktory jest czolgiem zainstaluje sobie jedna z szeregu formul 1 - np AVG - tani (darmowy), szybki i skuteczny - pare razy sprawdzal mi kompa kiedy gralem w q3 - zorientowalem sie po skonczeniu ze on w tym czasie przeskanowal 80gb danych
NAV by mi to wszsytko zatkal na amen... |
Sid - AVG powoduje czasem falszywe alarmy (jest w tym gorszy od MSKa :D )
NAV to faktycznie kobyla Symantec Corporate Edition czasem mi lata w tle podczas wypalania i przy ogladaniu filmu i jesli nie spojrze na pulpit, to nawet sie o tym nie dowiem |
nie mialem fake alarmu przez pol roku... zaryzykuje i bede uzywal go dalej - jednak mam ostatnio wstret do cukru...:)
|
Cytat:
Wirusy to u mnie rzadkosc i nie potrzebny mi tak profesjonalny program. Ważne tylko żeby sam ściągał baze wirusów i mial auto-protekcje czyli ciagle aktywny w czasie dzialania. Sid? Zapodasz jakies namiary na tego antyvira? Działa pod 2K3? :) Nie mowie ze symantecowi mowie dziekuje, ale na razie chyba tak. |
Ciapek, namiar jest tu: www.grisoft.com lub jak kto woli www.grisoft.cz
Wybieraj Free Edition jakbyś miał kłopot, to daj znać całość ma niecałe 6MB - więc można pokroić i przesłać na mail Miłego dnia |
ja mam do was takie 3 pytanka
1.) czy podczas instalacji zada jak zwykle kluczyka ? 2.) ktos mi podrzuci takiego fajnego keya ? 3.) Skad sciagnac ta latke z opisu froga `RPC WindowsServer2003-KB824146-x86-PLK.exe` |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:30. |