![]() |
|
a zalozyles sobie tam konto?
:D |
Cytat:
2.do jakiej wersji (mojego maila znasz) 3.ze strony MS - dzial download, podajesz system, slowo kluczowe RPC, jak znajdzie zaznaczasz jezyk i sciagasz :) |
Witam :)
Nie chce zakladac nowego topicu wiec pytam tu - co ze sterownikami do WIN2003 - mialem zainstalowana wersje anglojezyczna i nie dalo sie zainstalowac sterow do ATI (zainstalowaly sie niby, ale nie funcjonowaly poprawie), ani do SBLive 5.1 ?? Co z tym zrobic ?? |
dziwne - powinny pasowac te same co do xp bo to samo jadro - mi wszystko pasowalo
dziwna sprawa??? |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Zarejestrowałem się, teraz zasysam :) Macie chłopaki jakieś spostrzeżenie, uwagi co do korzystania z tego antyvira? Pytałem o "automatic update", pobiera sam baze? Czy trzeba jakoś ze stronki ściągnąć? Ten program to dla mnie nowość, ale ważne, że będzie działał pod 2003 :) |
jak juz ci sie zainstaluje to masz w trayu ikonke - klikasz
tam chyba 3 zakladka od lewej to bedzie update - mozesz ustawic zeby sie odswiezal codziennie o konkretnej godiznie, albo recznie kliknac 'update now' - dziala to bez problemow |
a moze mi ktos pomoc w znalezieniu klucza, ale tego zwyklego na TRIAL, zeby to chodzilo faktycznie te 180 dni
i jak to jest jeszcze z ta aktywacja ??? |
kupilem komp swiat zaciagnalem klucz z microsoftu . zainstalowalem ok
ale nie moge sie zalogowac domaga sie nazwy uzytkowmika i hasla co jest . |
a co wpisales w czasie instalacji? musiales stworzyc konto admina i podac haslo
|
Jezeli ktos posiada odpowiednie informacje o slodziku do wersji Enterprise PL to ja bardzo prosze msg na priv :)
|
po pewnych modyfikacjach windows serwer stal sie pelnowartosciowym systeme
łaściwości systemu operacyjnego Nazwa systemu operacyjnego Microsoft Windows Server 2003 Professional Nazwa kodowa systemu operacyjnego Whistler Server Język systemu operacyjnego Polski Typ jądra systemu operacyjnego Uniprocessor Free Wersja systemu operacyjnego 5.2.3790 (Win2003 Retail) Dodatek service pack systemu operacyjnego Brak Data Instalacji 2003-11-24 Katalog główny systemu operacyjnego D:\WINDOWS Licencja Zarejestrowany użytkownik xxxx Zarejestrowana organizacja Liczba licencji (na procesory) 4 ID produktu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klucz produktu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bieżąca sesja Nazwa komputera xxxx-21UPWIXPT2 Nazwa użytkownika Administrator Domena logowania xxxxxx21UPWIXPT2 Czas pracy 2473 sekund (0 dni, 0 godzin, 41 minut, 13 sekund) Wersje komponentów Common Controls 6.00 Internet Explorer 6.0.3790.0 (IE 6.0 - Windows Server 2003) Outlook Express 6.00.3790.0 (srv03_rtm.030324-2048) Windows Media Player 9.00.00.2991 Internet Information Services Brak Novell Client Brak DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) OpenGL 5.2.3790.0 (srv03_rtm.030324-2048) ASPI 4.71 (0001) Sterowniki baz danych MDAC 2.80.1022.0 (srv03_rtm.030324-2048) ODBC 3.525.1022.0 (srv03_rtm.030324-2048) MySQL Connector/ODBC Brak Oracle Client Brak PsqlODBC Brak Sybase ASE ODBC Brak Borland Database Engine Brak i bez problemu instaluje sie nsw i nie tylk menu wylaczania wyglada tak samo jak w dwa tysiace |
jest ktos cierpi na zamrozone gifki w IE i w GG to podaje instrukcje
Narzedzia > Opcje internetowe > zakl. Zaawansowane > w Multimedia zaznaczamy pozycje (3) Odtwarzaj... ;) Pozdro. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:29. |