![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Sobal po prostu pilnuje porządku na forum
![]() Nie wolno umieszczać załączników o podobnej treści . Ale linki za to można ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
i pilnuj sie bo dam bana
![]() |
![]() |
#20 | |
Gość
|
Cytat:
To nie jest IP, chłopcze musisz się jeszcze trochę/wiele postarać/nauczyć, ale wątpię, żebyś wyczaił moje IP. A tak na marginesie, wiesz do czego służą i czym są 'mordki'(te uśmieszki, które można wrzucać do postów) ? Jeśli nie, to zapytaj się kolegów Adminów, przy okazji powiedzą Ci, która co oznacza, no i oczywiście uważniej czytaj posty. No i po czym stwierdzasz, że brak mi kultury osobistej ? Wróżka jesteś czy jak ? Bo jeśli tak, i wywróżyłes moje IP, to lepiej zmień zawód :-D ![]() I tak jak wspomniałem wcześniej, nie jesteś dla mnie osobą kompetentną, tak więc pogróżki zachowaj sobie dla rodziny. A tak poza tym co zyskasz gdy zabanujesz IP 'mojej' sieci ? W ten sposób ograniczysz dostęp nie tylko mi, ale też masie ludzi, którzy tak jak ja sa podłączeni do tej sieci. Nie chcę Cię obrażać, ponieważ nie mam takiego zwyczaju, więc w tym momencie zakończę ten post. |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#22 | |||
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
nie interesuje mnie IP twojego kompa bo nie ma go po co blokowac jezeli to nie jest IP to proponuje bys sam dobrowolnie zrezygnowal z dalszego uzywanie sieci ... Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Dlaczego mam zrezygnować z dalszego używania sieci ![]() Ty chyba na głowe upadłeś, proponuję dobrego specjalistę w dziedzinie urazów mózgu. !!! I CO TO ZA PRYWATNE WIADOMOŚCI Z POGRÓŻKAMI CO ![]() ZAUWAŻYŁEM, ŻE GÓWNO CIĘ OBCHODZI TO, ŻE ZABLOKUJESZ CAŁĄ SIEĆ A NIE TYLKO MNIE. TAKI WŁAŚNIE JESTEŚ, WIDZISZ TYLKO SWÓJ KONIEC NOSA I NIC WIĘCEJ. I nie ważne, że do sieci podłączonych jest kilkaset osób i oprócz mnie na CDRINFO zagląda tutaj masa ludzi ode mnie "z podwórka". I nie pisz mi pierdół o tym, że mam coś osiągnąć, nie masz pojęcia, jakie posiadam wykształcenie i jakie mam osiągnięcia, także lepiej uważaj co piszesz, bo kiedyś TY źle skończysz, kiedyś się natniesz i wtdy będziesz żałował swoich czynów INFORMATYKU OD SIEDMIU BOLEŚCI !!!!! I jak juz wspomniałem - nie jesteś dla mnie osobą kompetentną, mało tego, po przeczytaniu Twojej prywatnej wiadomości do mnie, uważam, że jesteś zwykłym aroganckim gnojkiem, który myśli, że jak ma pod nickname "Team Member" to już mu wszystko wolno, a tak naprawdę jestes takim samym szarym człowieczkiem jak ja czy cała reszta, ale że się starasz wywyższać i cwaniakować, to nawet nie zasługujesz na szczebel szarego człowieczka. PS" żółte kartki to mżesz sobie przyczepić do lodówki, żebyś nie zapomniał czegoś a nie mi dawać" Kolego BD, straciłem do Ciebie szacunek, tak więc myslę, że wszyctko co miałem do powiedzenia znajduje się wyżej. Nie mam juz zamiaru kontynuować tej głupiej rozmowy, tylko niepotrzebnie nabijam sobie ilość postów w takiej dennej rozmowie. Mam propozycje, i tak się nie widzimy, więc po prostu unikajmy sie na tym forum a wszystko będzie dobrze. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Tak sobie czytam kilka powyższych postów i
Panowie czy jest się o co kłócić ![]() Słowo pisane można różnie interpretować tak że i jeden i drugi z Was powinien brać pod uwagę pewien margines błędu. A tak nawiasem prosiłbym o generator i instrukcję z góry dzięki osiriuso@poczta.onet.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
bo z tego co wiem, to keya i opis użycia / banalna sprawa ale ja bym sie wstrzymał bo coś za prosto to wyciekło z m$ i lepiej poczekać aż inni wszystko sprawdzą i dopiero wchodzic w jakieś sp1/ to dostaniesz ale ja regulaminiu w wersji finalnej to raczej nie. BTW ale nerwusy ![]() proponuje po relanium albo innym uspokajaczu + piwo bo piwo jest dobre na wszystko ![]() pozdro
![]() |
![]() |
#26 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Cytat:
I tu masz rację a na regulamin to jeszcze chyba trochę poczekasz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
pozdro
![]() |
![]() |
#29 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
TOMMYx WYLUZUJ !!!
TOMMYx, no co ty.Nie wygłupiaj się.Przeczytałem co napisał BD i nie znalazłem tam niczego o co można by się przyczepić.Stary wyluzuj.Nie reaguj tak ostro.
Dziabnij browca, albo blanta i spox. Pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez oldgringo : 04.10.2002 o godz. 14:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja w kwesti formalnej, co to jest ban i czym to skutkuje, gdy się go założy ?
![]()
![]() |
|
|