![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Gość
|
Re: TOMMYx WYLUZUJ !!!
Cytat:
A poszło o to, że gdy BD napisał: "nie igral z ogniem teraz bedzie BAN " ja mu odpowiedziałem : "A kim Ty jesteś, żeby mnie upomiać i straszyć co ?? :-D 8) "Nie miałem zamiaru nikogo obrazić, to było przecież w formie żartu ( po to dodałem "mordki"). No i sie zaczeło... ![]() Ale jest juz ok. Po prostu bedziemy sie unikać, a z czasem wszystko przejdzie w zapomnienie, a jeśli nie to i tak nic sie nie stanie. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Zetoxa - ban to takie cuś, np. BD zakłada bana na wstęp Tommyx na forum cdrinfo, na czas nieokreslony
. Czyli z tego IP gościu nie wejdzie na cdrinfo, taki szlabanBD - nie zakładaj bana TOMMYx - nie drapcie sie koty
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tzn. z innego komputera wejdzie bez kłopotu, czy tak ?, czy nie jest to blokada np. po nazwie nicka?
|
|
|
#34 |
|
The Division Bell
![]() |
wnioskując z wyższych odpowiedzi BD jest to BAN na IP, ale pewnie da się zrobic ban na nicka, nie znam sie na tym dobrze
ale ogolnie BAN = blokada na wejście na strone/ftp itp. itd.
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
zalozmy, ze jestes wpiety do netu np na stalym laczu i masz stale IP jezeli zaloze ban na to IP to nie wejdziesz z niego na forum - zmiana nicka nic tutaj nie da teraz zalozmy, ze jestes wpiety do lana i caly lan na zewnatrz wisi pod jednym IP a w srodku macie niepubliczne IP w takim przypadku ban na to IP jest zablokowaniem wejscia na forum dla WSZYSTKIM z Twojego LANa - rowniez zmiana Nicka nic nie da oczywiscie ban na dynamiczne IP mija sie z celem ![]()
|
|
|
|
#36 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
a jak jest na forum - jeszcze nie wiem i nie chce wiedziec chyba, ze zajdzie taka koniecznosc ...
|
|
|
|
#37 |
|
The Division Bell
![]() |
BD - wiem o IRC, dlatego napisałem "itp. itd."
"leń patentowany" jestem i tyle ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
aby nie było żadmych niscisłości? BTW a komu on potrzebny? przeceiż sami alles wiemy co wolno a co nie by czasem ne stała się krzywda szefom cdrinfo.pl za nasze gierki słowno-cyferkowe więć reasumując: pytać o krzywe rzeczy wolno ale nie wolno odpowiadac PUBLICZNIE sekwencjami cyferek i literek / ale można na priva or podać linka/ i to by było na tyle bo resztę to sami załatwimy / kultura obowiązuje co nie eliminuje słownictwa uważanego powszechnie za obelżywe o ile jest używane rozważnie i z wyczuciem/ no to narka ps na dziś jezdem myshonek warką strolowany
|
|
|
|
|
#39 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Brzuszek. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Gość
|
WinXP Pro SP1
Czy zauważyliście jakieś zmiany (pozytywne bądź negatywne) po zainstalowaniu SP1 ?
|
|
|
|
#42 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Re: Windows XP boot sector
Cytat:
Po prostu czekalem na okazje az bede musial zarzucic instalke od nowa. Zmian to narazie zadnych nie zauwazylem ale glownie to chodzi o te wszystkie poprawki zwiekszajace bezpieczenstwo. Co do drugiego tak. Tak. plyte zintegrowana z xp wypalilem od razu jak sie pokazal service pack do wersji angielskiej.Nie bylo problemu. A po ukazaniu sie wersji polskiej zintegrowalem sp z wersja polska oczywiscie .Wszystko prosto,latwo i przyjemnie.
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
do Radar22
prosze nie publikowac numerkow do XP
|
|
|
#44 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Już nie róbcie sobie "jaj". Trochę sami poszukajcie - wszędzie tego jest pełno! 8)
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |