![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Mam problem: zassałem obraz CD w formacie mdf i nie mogę go nagrać ani stworzyć do niego wirualnego dysku. Urzywałem Alkohol 120% ale nic. Jak chciałem go nagrać to pisało że takiego formatu nie obsługuje. Może wy wiecie co mam zrobić i jakim programem. Proszę o pomoc, najlepiej szybką.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz) |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Wiem jakim programem ale nie wiem jak to zrobić czyli co robić krok po kroku. Oto mi chodzi, a poza tym używałem Alkohol 120% i pisało że nie obsługuje takiego formatu plikółw nie obsługuje.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.Spiesz się powoli!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
potrzebujesz dwoch plikow - mdf i mds
oba razem tworza obraz plyty jak jendego niemasz to o poszukaj ![]() jak nie znajdziesz to... sprobuj przypiac w deamon tools to co masz - jak zadziala to sie ciesz i kopiuj z wirtuala |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Dobra mam dwa pliki i co dalej, jak stworzyć obraż płyty albo nagrać na płytę. Bardziej mnie interesuje to drugie, to znaczy czy można to nagrać dowolnym programem czy nie??
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
DVDDecrypter bardzo ładnie i za free wypala takie obrazy. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
podepnij to w daemonie i wrzuc w clonecd albo alkohol kopiowwanie z wirtuala na plyte (w locie! po kiego ma robic obraz obrazu!)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Jestem słaby w tym wszystkim, więc prosze was o szczegóły jak to zrobić. To znaczy krok po kroku, co i jak, jak byście mówili małemu dziecku. OK?? THX za wszystko!!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
|
#9 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
jak masz już całośćto teraz pal właśnie Alcoholem, ale najpierw sprawdź czy wszytko gra z tym obrazem montując go do wirtualnego napędu
|
|
|
#10 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Nie zgadne @cancel - nie wiesz jak to zrobić ^
To jest proste, polec na intuicje
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#11 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oj cancel, cancel.. uzyj lebka kuzynku