Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.09.2005, 11:47   #1
cancel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
cancel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Angry Wirtualne dyski

Mam problem: zassałem obraz CD w formacie mdf i nie mogę go nagrać ani stworzyć do niego wirualnego dysku. Urzywałem Alkohol 120% ale nic. Jak chciałem go nagrać to pisało że takiego formatu nie obsługuje. Może wy wiecie co mam zrobić i jakim programem. Proszę o pomoc, najlepiej szybką.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.
Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz)
cancel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.09.2005, 08:14   #3
cancel
Wyjadacz ;)

Wiem jakim programem ale nie wiem jak to zrobić czyli co robić krok po kroku. Oto mi chodzi, a poza tym używałem Alkohol 120% i pisało że nie obsługuje takiego formatu plikółw nie obsługuje.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.
Spiesz się powoli!
Stary 12.09.2005, 08:20   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
potrzebujesz dwoch plikow - mdf i mds
oba razem tworza obraz plyty
jak jendego niemasz to o poszukaj
jak nie znajdziesz to... sprobuj przypiac w deamon tools to co masz - jak zadziala to sie ciesz i kopiuj z wirtuala
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2005, 10:03   #5
cancel
Wyjadacz ;)

Dobra mam dwa pliki i co dalej, jak stworzyć obraż płyty albo nagrać na płytę. Bardziej mnie interesuje to drugie, to znaczy czy można to nagrać dowolnym programem czy nie??

Spiesz się powoli!
Stary 12.09.2005, 13:14   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez cancel
Dobra mam dwa pliki i co dalej, jak stworzyć obraż płyty albo nagrać na płytę. Bardziej mnie interesuje to drugie, to znaczy czy można to nagrać dowolnym programem czy nie??

dowolnym to raczej nie, tylko programem do nagrywania

DVDDecrypter bardzo ładnie i za free wypala takie obrazy.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2005, 14:49   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
podepnij to w daemonie i wrzuc w clonecd albo alkohol kopiowwanie z wirtuala na plyte (w locie! po kiego ma robic obraz obrazu!)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.09.2005, 11:00   #8
cancel
Wyjadacz ;)

Jestem słaby w tym wszystkim, więc prosze was o szczegóły jak to zrobić. To znaczy krok po kroku, co i jak, jak byście mówili małemu dziecku. OK?? THX za wszystko!!!!!!!!

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Spiesz się powoli!
Stary 13.09.2005, 11:07   #9
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak masz już całośćto teraz pal właśnie Alcoholem, ale najpierw sprawdź czy wszytko gra z tym obrazem montując go do wirtualnego napędu

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.09.2005, 15:38   #10
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Nie zgadne @cancel - nie wiesz jak to zrobić ^
To jest proste, polec na intuicje
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.09.2005, 15:57   #11
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
oj cancel, cancel.. uzyj lebka kuzynku
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: