Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 11.03.2009, 15:28   #1
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
TAXI driver

Wiec wyglada to tak
Nic by w tym nie bylo dziwnego gdyby nie taki fakt.
Tydzien temu jade sobie ladnie elegancko( no moze mniej elegancko bo trzymam sie zawsze blisko, ale tak juz mam ) i nagle miedzy mnie a auto przedemna wygramala sie z podporzadkowanej taxi i pomalutku, ale nie zatrzymujac sie ani na chwile wymusza pierwszenstwo . Daje wiec mu po swiatlach i trabie. W zamian widze paluszek i spektakularne zatrzymanie sie owego mlota nagle na pasie szybkiego ruchu by mogl mi wiecej pokazac. Tak w koncu to ja mu wymusilem wiec mial sie o co zloscic Poniewaz jednej reki bylo mu malo, zaczal wymachiwac oboma i. Nastepnie jak zobaczyl iz w zamian otrzymal to samo ( wystarczylo jedna reka ) pokazal mi " bym ciagnal sobie loda" - normalnie myslalem ze padne ze smiech w aucie. W koncu odjechal
Moze nic w tym by dziwnego nie bylo gdyby nie to ze dzis rano o tej samej porze dokladnie w tym samym miejscu ten sam wariat robi dokladnie to samo. Nauczony jego zachowaniem wlaczylem klakson i tak trabilem az sie nie wygramolill caly na jezdnie. Jednak to tak go rozwcieczylo iz znowu nagle sie zatrzymal na szybkim pasie by zaczekac az podjade i zaczal napierdalac i cos o policji. Powiedzcie mi bo niewierze czy z nim jest wszystko dobrze .
Powiedzialem sobie ze jak go jeszcze raz dorwe na jezdni to pierdzikolko to inaczej chyba to zalatwie.
Najgorsze jest to ze normalnie wyglada facet jak Grzeniu. I mnie rozbraja
Jak pomysle ile sytuacji wypadkowych dziennie facet robi to mnie krew zalewa. Czy powinienem w takiej sytuacji zgloscic to gdzies na policje by mu sie blizej przyjzeli

prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: