Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.02.2005, 22:56   #16
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
raczej tak srednio mi sie podoba.. moze to kwestia przyzwyczajenia, zreszta i tak rzadko kiedy tam wchodze.
strony startowej nie uzywam, a do szukania tylko google.

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.02.2005, 23:13   #17
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez luminat
poprzedni chyba był od 1999r jesli nie od samego poczatku istnienia wp
na 99% od samiutkiego poczatku ale to nic nie znaczy.... byl fajny, kojarzyl sie itd. w sumie ja tylko czytam newsy na wp bo to gowno sie nie nadaje do niczego innego wiec teraz mam zmiane na lepsze bo sa fajniej poukladane
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 01:12   #18
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja podobnie jak niektorzy...nie uzywam wp.pl jako startowej. Google.pl to podstawa, ktorej sie trzymam od dawna...
Swoja droga...mi sie podoba
Stary 06.02.2005, 01:16   #19
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
only google.pl
A startowej nie posiadam

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 10:14   #20
mello
m3llO

Data rejestracji: 09.05.2004
mello w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ja chyba naleze do ludzi ktorzy nie lubia zmian stronka startowa to juz od paru ladnych lat onet !! i jak ostatnio zmienili rozmieszczenie na stronie to myslalem ze sie zaplacze bo nie mogem znalezc scrabbli P co do wp wczesniejsza wersja mi sie bardziej podobala !!
Stary 06.02.2005, 13:36   #21
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Google.pl na startowej ze względu na prędkość ładowania

Chociaż wp i onet też uruchamiają się w sekunde
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 13:37   #22
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
czas zmienić strone startową...
żałośnie to wygląda, coś 'ala' onet blee :\
ze względu na wygląd czas zmienić strone?
ehh Patrix

mi sie podoba, zreszta zawsze WP jako portal i poczta jest dla mnie numer 1.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 13:42   #23
maj3
Banned

Data rejestracji: 03.10.2004
maj3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
Bo niewyspany dziś jesteś.
Jutro będzie inaczej.
jest "jutro" i nadal mi się podoba8 )
maj3 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 13:44   #24
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
poczta na wp jeszcze niedawno była lekkim lolem - ile teraz jest tam limitu na wejściu/wyjściu? tlen ma 20mb...

a portal.. nowoczesny i estetyczny, co nie znaczy, że chcę na niego patrzeć - portale dla mnie to dawno przeżytek - wiadomosci.gazeta.pl do codziennej dawki horrorów, resztę załatwia rss

a strona startowa? to pojęcie dotyczy chyba jeszcze tylko ludzi jadących na IE - reszta ma po uruchomieniu przeglądarki strony z poprzedniego dnia... lepszy to patent niż jakakolwiek strona startowa

google stroną startową? po co? nie lepiej w pasku adresu wpisać 'g coś-czego-szukam' i nacisnąć enter?
Stary 06.02.2005, 13:46   #25
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez maj3
jest "jutro" i nadal mi się podoba8 )
...bo się jeszcze nie dobudziłeś

edit: Właściwie masz rację.
Jest mniej paskudna, niż była poprzednio.

Ostatnio zmieniany przez rycho : 06.02.2005 o godz. 13:54
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 13:49   #26
maj3
Banned

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
poczta na wp jeszcze niedawno była lekkim lolem - ile teraz jest tam limitu na wejściu/wyjściu? tlen ma 20mb...

a portal.. nowoczesny i estetyczny, co nie znaczy, że chcę na niego patrzeć - portale dla mnie to dawno przeżytek - wiadomosci.gazeta.pl do codziennej dawki horrorów, resztę załatwia rss

a strona startowa? to pojęcie dotyczy chyba jeszcze tylko ludzi jadących na IE - reszta ma po uruchomieniu przeglądarki strony z poprzedniego dnia... lepszy to patent niż jakakolwiek strona startowa

google stroną startową? po co? nie lepiej w pasku adresu wpisać 'g coś-czego-szukam' i nacisnąć enter?
co ty ze stroną startowa jakąkolwiek miałem/mam przegladarke zawsze mam ustawione pusta czyli
about :blank

a taka opcja jest chyba w każdej
Stary 06.02.2005, 13:58   #27
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
poczta na wp? porazka
a sama strona - troche kanciata, na pewno przejzysta, choc faktycznie nie wyroznia sie pozytywnie, ale negatywnie ta nie mam w miare swiezy poglad bo generalnie nie zagladam na ten potral zbyt czesto
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 14:23   #28
maj3
Banned

Cytat:
Napisany przez nimal
poczta na wp? porazka
a sama strona - troche kanciata, na pewno przejzysta, choc faktycznie nie wyroznia sie pozytywnie, ale negatywnie ta nie mam w miare swiezy poglad bo generalnie nie zagladam na ten potral zbyt czesto
a mogłbyś rozwinąć czemu
ja mam tam pocztę od kilku lat i zero problemów
a na dodatek jest darmo tak więc o co chodzi
Stary 06.02.2005, 14:35   #29
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
maj3 - juz Ci rozwijam - poczta wp - cos co generalnie nie dziala... na wp odbieralem wiecej spamu niz nba 3 pozostalych skrzykach laczenie to 1), po drugie ona dziala okazyjcie... czytaj nie wiem czy 50%

prob odebrania poczty konczy sie powodzeniem bo "serwer nie odpowida" "timeout" itd.... pisalem juz tony maili to wp a oni cos tam niby zmienili ale dalej tak samo, wiekszosc znajmomych ma podobne problemy z ta poczta

kolejna rzecz - webpark - strony na wp, dzialaja tak samo ja poczta, czasami sie otworza, czasami nie

i nie bede sie rozpisywal o innych rzeczach ale dla mnie marka wp jest skonczona marka
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 14:42   #30
maj3
Banned

Cytat:
Napisany przez Predi
maj3 - juz Ci rozwijam - poczta wp - cos co generalnie nie dziala... na wp odbieralem wiecej spamu niz nba 3 pozostalych skrzykach laczenie to 1), po drugie ona dziala okazyjcie... czytaj nie wiem czy 50%

prob odebrania poczty konczy sie powodzeniem bo "serwer nie odpowida" "timeout" itd.... pisalem juz tony maili to wp a oni cos tam niby zmienili ale dalej tak samo, wiekszosc znajmomych ma podobne problemy z ta poczta

kolejna rzecz - webpark - strony na wp, dzialaja tak samo ja poczta, czasami sie otworza, czasami nie

i nie bede sie rozpisywal o innych rzeczach ale dla mnie marka wp jest skonczona marka
to z tego wniosek, że masz kijowe łacze
ja spamu nie dostaje chyba ,że od wp zreszta jak ktos mi podpadnie dodaje go do czarnej listy i z głowy ich nie można
aha może nie mam problemów bo przegladam ją przez przeglądarke
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: