![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() do producenta tez mozna dotrzec przez model mobo model plyty mozesz zobaczyc przy starcie kompa, tylko nie pamietam czy na samym dole czy mniej wiecej na wysokosci gdzie widac jaki masz proc
|
|
|
|
#17 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
dzieki wielkie Yankee... zrobie tak, jak napisales. sprobuje jeszcze poszukac podobnego softu do tego co mi przedstawiles. jak cos znajde to dam znac. UPDATE Moze to Cie zainteresuje... Program diagnostyczne ze stajni Fresh'a http://www.freshdiagnose.com/
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez remix : 16.03.2003 o godz. 18:36 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ja tez kiedys mialem KT-133A i nie mialem takich objawow... ale mialem markowego Gigabyte, upgrade'owalem bios i bylo ok pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
..jeszcze nigdy tego nie robiłem z tego co wiem to mam bios w jakiejś wersji beta
|
|
![]() |
|
|