Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.01.2006, 22:53   #1
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Portal odwiedzam kilka lat, jeszcze kompa nie miałem, korzystałem z kompa mojego brata, forum zacząłem przeglądać jakieś 2 lata temu, nieco później się zarejestrowałem, zaś pisać zacząłem, gdy kupiłem laptopa z beznadziejną nagrywarką.
Spodobało mi się tu bardzo, atmosfera jest znakomita, więc wsiąkłem, a nawet się uzależniłem.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.01.2006, 23:37   #2
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Jako gosc pisywalem od 2000 do 2001 a pozniej sie zarejestrowalem, bo goscie juz nie mogli zakladac ani dopisywac do topicow, forum ewoluowalo oczywiscie przybylem tutaj w zwiazku z moim starym phiplipsem CD-RW zapis 2x ! Jakie to stare czasy!
Stary 24.01.2006, 00:37   #3
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
sie kupilo nagrywarke, chcialo sie wiedziec jak pira... eee... robic kopie zapasowe
potem ok 2 lata sobie poczytywalem... po 2 latach zaczalem sie odzywac i tak juz mi zostalo
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.01.2006, 01:06   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to ja jeszcze nie pisałem w tym topicu

googlarka mi wywalała i wywalała jak się chciałem dowiedzieć o cokolwiek, wiec zacząłem też tworzyć ^_^
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2006, 02:08   #5
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Temat ten jest jakby stworzony ...dla mnie - bowiem jest już bardzo blisko rocznica mojego pojawienia się na tym Forum
Wszystko tak naprawdę zaczęło się 19 stycznia 2005 roku - wtedy to nabyłem moją nagrywarkę - LG8526B
Początkowo wszystko przebiegło bez problemu - do momentu kiedy chciałem zainstalować sobie InCD - zwisy, problemy itd.
Przez kolejne dni nikt mi nic nie mógł pomóc - a jakoś miałem chęć na zapis pakietowy ...
I tak oto nadszedł 27 stycznia - dzień, w którym trafiłem na strony serwisu CDRinfo, a następnie Forum. Ponieważ nie udało mi się znaleźć odpowiedzi w wyszukiwarce - zarejestrowałem się i napisałem swój pierwszy post !!!
Pamiętam, że zostałem trochę ostro potraktowany na początku - aczkolwiek już wkrótce dzięki pomocy osób z Forum pewne sprawy się wyjaśniły. Bradzo szybko też dowiedziałem się, jakie płyty są dobre, a jakich nie warto kupować itd.
I tak oto prawie w przeddzień rocznicy mojego pojawienia się na Forum - mam na liczniku ponad 800 postów !!! I dowód sympatii od wielu z Was w postaci reputacji ...
Gdyby ktoś rok temu mi powiedział, że trafię na takie Forum, gdzie porozmawiać będzie można - prawie o wszystkim - od komputerów, sprzętu RTV, poprzez politykę, historię, aż do rozrywki ...nie uwierzyłbym.
Nie raz mi już pomogliście - poradziliście. Ja też w miarę swojej wiedzy, staram się pomagać. Oczywiście zdarzają się też małe "śpięcia" np. w tematach politycznych itd. - ale mimo wszystko darzę Was wszystkich szacunkiem, a większość mniejszą lub większą sympatią ...

Naprawdę się cieszę, że ten rok (z małą przerwą latem, kiedy to bywałem tutaj rzadko), spędziłem na tym Forum.

Pozdrawiam wszystkich !!!
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2006, 02:47   #6
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
hmm najpierw przez dlugi okres czasu sciagalem z cdrinfo najrozniejsze programy, sterowniki itp., pozniej jakos tak sie zlozylo, ze zagladnalem na forum, zarejestrowalem sie, a aktywnie pisze od jakichs 6 miechow chyba

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2006, 11:58   #7
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Pierwszy kontakt z serwisem miałem na początku maja 2002 roku, dokładnie 14 maja. Wtedy to kupiłem moją pierwszą nagrywarkę - był to LG 8240B (zapłaciłem chyba 450,-), w tamtym roku odmówił posłuszeństwa Po zakupie i zainstalowaniu (miałem z tym drobne problemy ) chciałem poznać opinię innych użytkowników tego modelu, wpisałem w wyszukiwarkę nagrywarka (lub coś podobnego) i na pierwszej pozycji wyskoczyło CDRinfo.pl. Bez patrzenia na pozostałe wyniki wyszukiwania kliknąłem na link Na stronie głównej znalazłem mało informacji o tym modelu więc wskoczyłem na forum i po 15 min szukania postanowiłem się zarejestrować...i tak jestem tu już z Wami jakieś 1330 dni

Twoje uprawnienia: