![]() |
"Patriotyzm jest cnot***261; ludzi niebezpiecznych"
Wojsko - tylko zawodowe. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Szkoła hamstwa i przeklinania nie jest nikomu potrzebna. Czy wychodzą mężczyźnie a nie pipy? Kolega jest pół roku w wojsku nie potrafi się raz podciągnąć na drążku i pipe to ma na głowie w postaci fryzury ;) |
w tym roku mine***322;o 20 lat jak prekroczylem mury koszar wojskowych ...
2 lata od dech do dech .... jestem z armia zawodowa a szkolenia intensywne dla wszystkich ... co biedzie jak wybija armie zawodowa co znowu nas rozbiora ... |
Jak by***322;em przed wojskiem to te***380; panicznie si***281; ba***322;em...
Teraz wspominam... to by***322;y czasy... tyle alkoholu w ***380;yciu nie wypij***281; :) a jakie jaja si***281; robi***322;o :), w dup***281; si***281; dosta***322;o, to fakt, ale ch***281;tnie bym poszed***322; jeszcze raz. Tak og***243;lnie to faktycznie strata czasu, z drugiej strony niez***322;a szko***322;a charakteru i ***380;ycia. Cz***322;owiek przestaje by***263; maminsynkiem. Po wojsku wychodz***261; m***281;***380;czy***378;ni a nie pipy. Jak patrz***281; na dzisiejsz***261; m***322;odzie***380; to nie jednemu by si***281; to przyda***322;o. Mimo wszystko jestem za obowi***261;zkowym szkoleniem tylko kr***243;tszym. Jest jeszcze inna opcja stosowana w niekt***243;rych krajach - nie chcesz i***347;***263; do woja to utrzymujesz za to ***380;o***322;nierza zawodowego. Moim zdaniem dobre. |
czego nie chcecie do woja?
mo***380;na trafi***263; do oddzia***322;***243;w specjalnych i tak dzia***322;a***263; :D http://patrz.pl?143924 dla tych co im si***281; nie otwiera http://patrz.pl/patrz.pl.swf?id=1439...=5&o=32076 |
po kilku dobrych latach udało mi się zmienić kategorie zdrowotoną na bezpieczną kat. D.
Nie napisze, że mam gdzieś wojsko bo już mam D. bo nie chce żeby Ci co nie chcę tam iśc musieli służyć w wojsku, więc zagłosowałem na NIE. Nie idźcie tam!! :) |
pozostaje wtedy szybciutko sie gdzies dostac ;)
niektore uczelnie prywatne zaczynaja nabor na semestry letnie, placisz, jestes studentem i nie idziesz do woja, a kogo obchodzi czy pozniej w ogole sie pojawisz na tych "studiach" ;) |
Cytat:
|
Odświeżam :)
Nie chce zakładać nowego tematu, więc odświeżę ostatni o takiej tematyce. Panowie jak to jest z poborem w przypadku przerwania nauki na studiach po pierwszym semestrze? W październiku w WKU powiedział mi gostek, aby za rok przyjść z indeksem do wglądu lub pismem z uczelni. teoretycznie mam rok spokoju, ale czy przypadkiem uczelnia nie wysyła czegoś do WKU o tym, że przerwałem studia? |
Tak
|
ja sie migam od wojska
nie dla tego, ze sie boje a z powodu tragicznego stanu naszej armii ja bym tam chetnie poszedl nawet na 2 lata ale nie w warunkach gdzie dostajesz dwa mydla na czas slozby a najwazniejsza rzecza jest "w wojsku nic nie ginie tylko zmienia wlasciciela" |
Cytat:
|
Cytat:
Ojciec to myslalem, ze spadnie z krzesla ze smiechu jak to ogladalismy :-D. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |