![]() |
jak tak pomy***347;l***281; to w wojsku sp***281;dzi***322;em ze 20 dni - na przysi***281;gach ^_^
|
Cytat:
|
eee robia wielkie HALO i tyle, przecie nie wyrwa nikogo ze studi***243;w itp...
|
Cytat:
Nie mozna zabrac rodzinie zywiciela i nie wyplacac odszkodowania za ten czas. Cos takiego nie przejdzie przez zaden z tych obu trybunalow, nawet jezeli przez sejm przejdzie. W pierwszym przypadku naprawi sie system (ustawa), choc niekoniecznie poszkodowani dostana to co do tej pory stracili. W drugim natomiast, nie musi naprawic sie system (ustawa), ale poszkodowani napewno dostana zadoscuczynienie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ojciec to myslalem, ze spadnie z krzesla ze smiechu jak to ogladalismy :-D. |
Cytat:
|
ja sie migam od wojska
nie dla tego, ze sie boje a z powodu tragicznego stanu naszej armii ja bym tam chetnie poszedl nawet na 2 lata ale nie w warunkach gdzie dostajesz dwa mydla na czas slozby a najwazniejsza rzecza jest "w wojsku nic nie ginie tylko zmienia wlasciciela" |
Tak
|
Odświeżam :)
Nie chce zakładać nowego tematu, więc odświeżę ostatni o takiej tematyce. Panowie jak to jest z poborem w przypadku przerwania nauki na studiach po pierwszym semestrze? W październiku w WKU powiedział mi gostek, aby za rok przyjść z indeksem do wglądu lub pismem z uczelni. teoretycznie mam rok spokoju, ale czy przypadkiem uczelnia nie wysyła czegoś do WKU o tym, że przerwałem studia? |
Cytat:
|
pozostaje wtedy szybciutko sie gdzies dostac ;)
niektore uczelnie prywatne zaczynaja nabor na semestry letnie, placisz, jestes studentem i nie idziesz do woja, a kogo obchodzi czy pozniej w ogole sie pojawisz na tych "studiach" ;) |
po kilku dobrych latach udało mi się zmienić kategorie zdrowotoną na bezpieczną kat. D.
Nie napisze, że mam gdzieś wojsko bo już mam D. bo nie chce żeby Ci co nie chcę tam iśc musieli służyć w wojsku, więc zagłosowałem na NIE. Nie idźcie tam!! :) |
czego nie chcecie do woja?
mo***380;na trafi***263; do oddzia***322;***243;w specjalnych i tak dzia***322;a***263; :D http://patrz.pl?143924 dla tych co im si***281; nie otwiera http://patrz.pl/patrz.pl.swf?id=1439...=5&o=32076 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:09. |