![]() |
Dobra o cracki pytać się nie można a czy można zapytać adresy serwerów z których można ściągnąć nap obrazy płyt lub całe gry???
|
Cytat:
a na priva to już inna sprawa choć pytanie o takie rzeczy jest od pewnego czasu w necie niemodne / chyba ze trafisz na dedytkowane temu tematowi forum/grupę dyskusyjna / a zresztą samemu poszukac trudno ? pozdro ps a oze by tak regulamin przeczytać ? |
Cytat:
Dzieki crackowi chcesz uzyskaac pelna wersje programu nielegalnie. A jak sciagniesz jakas gre/program z serwera za ktory normalnie musialbys zaplacic w sklepie czy to jest legalne? Sam sobie odpowiedz na to pytanie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic?? |
jak juz wiesz - niektorzy maja plecy i nie ma rownosci - niebieska dzialajac wlasnym urokiem osobistym (a nie tym ruchomym elementem obrazka :)) przekonala jednego z adminow o zmiane tego podpisu...
i musze przyznac ze gdybym mogl to sam bym to zrobil :) bo ciezko sie oprzec tak przekonujacej i posiadajacej tak dobre argumenty kobiecie :D |
Ja mam prawie 300 postów i nikt mi nie zmienił podpisu.... :( ;)
|
Cytat:
|
nawet jakbys zapytal... :)
|
Cytat:
;) |
To w koncu ile trzeba miec tych postow zeby zmienic podpis, jedni mowia tyle drudzy tyle. Glos ma mod, slucham ?
|
nie pamietam - ale 500 lub 600.. - blisko ci - z takim tempem juz niedlugo bedziesz sobie mogl cos machnac w podpisie
|
Cytat:
Powyzej 500 Tyle jest obecnie ustawione i jezeli ktos Ci mowil inaczej, to sie mylil :) |
Cytat:
Hmmm... ty tez z tych zasluzonych, kobieta - rozumiem, zasluzyla... Ale czym ty ?? ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:25. |