![]() |
Cytat:
|
hmm ja tam znam insza wersje tego powiedzenia
kto pyta wielbladzi :D |
Oj Sid, ty jak zwykle z grubej rury :P
Kto pyta nie bladzi, a kto duzo wie ten duzo mowi :P |
kowalik - czytac nie umiesz? - bartez to admin :)
cos ciezko ci sie pogodzic z tym ze ty zasluzony nie jestes... |
Cytat:
jaaa? hmm no jak by Ci to powiedziec... nie wiem...poprosilem i mi dali to sie chyba socjotechnika nazywa :D hehe...Mitnick to przy mnie pionek ;) btw Majonez jeszcze raz thx za ksiazke fajnie sie czyta, a do tego ten autograf :) |
Cytat:
Hmmm... ty tez z tych zasluzonych, kobieta - rozumiem, zasluzyla... Ale czym ty ?? ^_^ |
Cytat:
Powyzej 500 Tyle jest obecnie ustawione i jezeli ktos Ci mowil inaczej, to sie mylil :) |
nie pamietam - ale 500 lub 600.. - blisko ci - z takim tempem juz niedlugo bedziesz sobie mogl cos machnac w podpisie
|
To w koncu ile trzeba miec tych postow zeby zmienic podpis, jedni mowia tyle drudzy tyle. Glos ma mod, slucham ?
|
Cytat:
;) |
nawet jakbys zapytal... :)
|
Cytat:
|
Ja mam prawie 300 postów i nikt mi nie zmienił podpisu.... :( ;)
|
jak juz wiesz - niektorzy maja plecy i nie ma rownosci - niebieska dzialajac wlasnym urokiem osobistym (a nie tym ruchomym elementem obrazka :)) przekonala jednego z adminow o zmiane tego podpisu...
i musze przyznac ze gdybym mogl to sam bym to zrobil :) bo ciezko sie oprzec tak przekonujacej i posiadajacej tak dobre argumenty kobiecie :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:20. |