![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki crackowi chcesz uzyskaac pelna wersje programu nielegalnie. A jak sciagniesz jakas gre/program z serwera za ktory normalnie musialbys zaplacic w sklepie czy to jest legalne? Sam sobie odpowiedz na to pytanie... |
Cytat:
a na priva to już inna sprawa choć pytanie o takie rzeczy jest od pewnego czasu w necie niemodne / chyba ze trafisz na dedytkowane temu tematowi forum/grupę dyskusyjna / a zresztą samemu poszukac trudno ? pozdro ps a oze by tak regulamin przeczytać ? |
Dobra o cracki pytać się nie można a czy można zapytać adresy serwerów z których można ściągnąć nap obrazy płyt lub całe gry???
|
Cytat:
ale za to bedziesz miał możliwosc mnie poznac w szkole...!!!!!!!!!!:jezyk: |
Ale przerzywasz... ^_^
|
hehe, czy mnie ufo porwalo, i mam jakies luki w pamieci ;) pojawila sie panienka a ja to przegapilem ;) chyba ze mna coraz gorzej ;)
niestety panienka zajeta :'( ^_^ |
Cytat:
p.s. śliczna dzidzia..!!!!! |
Cytat:
|
no ja myślałem, że każdy potrafi czytać mordki... ale chyba nie każdy :czytaj: :glaszcze:, witaj piękna, tajemnicza niebieska :*
|
Cytat:
|
Cytat:
o ty...chyba się troche pomyliłeś.... ^_^ |
... kochani forumowicze, niebieska to przecież stary, zramolały, z zaawansowanym artretyzmem i postepującym Parkinsonem obleśny otyły FACET!!!, czyżbyście nie zauważyli ?! || 8) :chytry:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:18. |