![]() |
pytanie czemu nie moge sciagnac dolaczonych plikow do posta? sciaga sie i jak jest 99% to zatrzymuje sie po ponownej prubie jest sciagniety ale ma bledy i np: rarem nie daje sie rozpakowac
pozdrawiam |
Cytat:
Zassać któryś możesz tutaj: Akceleratory pobierania plików Pozdr.8) |
sciagam w operze lub getrightem i caly czas to samo 99% i koniec lub jak sie sciagnie to jest nie do odczytania
|
FlashGet - www.flashget.com
|
Wypróbuj ten, który proponuje Y@nkee. Ja osobiście używam GetRight'a i do tej pory nie miałem żadnych problemów. Podaj link do posta, z którego chcesz ściągnąć ten plik to z ciekawości sprawdzę.
|
Cytat:
tego nie moge sciagnac pozdrawiam |
no a kolejna czesc? bo akurat wiem z ktorego to tematu :P
part2 brakuje, a jest on w drugim poscie ;) |
Tak part 2 jest w drugim poście.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
#Edit: Oczywiście jak zauważyli koledzy powyżej żeby to rozpakować musisz ściągnąć dwa pliki. |
mialem wielkie problemy z zaloczeniem tego obrazka z kaplanem ale chyba jestem HaKeR bo mi sie udalo :D
|
siema kodzi jak tam zdrofka co i pozdro dla wszystkich na forum :P
|
a mam pytanie niektorym pod nickiem pisze mlody padawan lub :.:USER FRIENDLY:.: a ja mam Zarejestrowany gdzie to zmienic :P
|
Cytat:
Dodam jeszcze że zamiast umieszczać kilka postów jeden pod drugim :bicz:możesz skorzystać z opcji Edytuj (prawy dolny róg ramki z twoim postem). pozdr.8) |
Cytat:
No i apeluje podobnie jak Vojtas - nie pisz jeden post pod drugim, jest takie coś jak Edycja Postu :ysz: |
Pomoc Techniczna
Morfeusz, wejdź do ustawień i kliknij na link "edycja obrazka profilu" i tam możesz to zrobić!!
A więc: Ustawienia------>edycja obrazka profilu!!!! :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:25. |