![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() po 2 - ciagle wychodza nowe plyty CD takze trzeba "nauczyc" nagrywarke aby na shicie za 50gr nienagrywala przypadkiem 52x ![]() po 3 - nowe biosy zazwyczaj poprawiaja rozprawianie sie nagrywarki z zabezpieczeniami (np key2audio) ew zmieniaja jej sposob zapisu po 4 - zestaw z Big Mackiem poprosze po 5 - wymien przypadkiem 3 producentow (poza LG i TEAC) produkujacych IDEALNE nagrywarki ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Biosy to dla mnie głównie poprawki. Częściowo się tylko z Tobą zgodze. A z tym, że biosy są po to, żeby palarki uczyły się płyt to wogóle (chociaż wiem, że czasem wgranie takiego biosu pomoże). Ty chyba nie wiesz ile ludzi na tym Świecie nie ma pojęci o czymś takim jak zmiana biosu. Kupa ludzi, a ile ludzi ma leciwe nagrywarki-kupa i tym którym wisi to wszystko o czym my tu nawijamy, kupują to co nowe cuda techniki w postaci płyt "za 50 gr." i bez problemowo nagrywają! To chyba tylko Litki są tak ułomne, że muszą się płyt uczyć ![]() ![]() Nic nie jest idealne. Zestaw z Big Mackiem proszę? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Litki może się i uczą. Ale LG to nieuki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
najlepiej odda tu przyklad-samochodow
jest tyle roznych marek ! a ludzie wybieraja taki ktory im sie najlepiej podoba i w zaleznosci od $-ceny
inaczej na swiecie byly by tylko trabanty ![]() co do LG podobaja mi sie lodowki i pralki i suszarki sa naprawde bardzo dobre i ciche ! link ponizej natomiast nagrywarki LG nigdy nie kupilem wiec sie nie wypowiadam,ale z tego co mozna wyczytac po necie to sami wiecie. ![]() http://www.lgappliances.com/images/pdfs/LRSPC2661T.pdf
![]() Ostatnio zmieniany przez zorg : 22.09.2003 o godz. 23:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tia... czemu nagrywarki liteona (i nie tylko) ucza sie nowych plyt? bo przy wielkich predkosciach odpowiedni dobor mocy lasera ma naprawde kolosalne znaczenie, do tego aktualizujac baze smartburn'a naped nie pozwoli nagrac na gownianych (sorki) plytach szybciej niz XXx - w ten sposob user nie dostanie po wyjeci z nagrywarki 'nagranej' plyty na ktorej jest c1=1200 albo wiecej - bo tak wygladaja plyty marne nagrane za szybko (c1=220 kwalifikuje plyte do plyt 'zlych'!)
plyty ktorych naped nie ma w swojej bazie pozwoli nagrac na maks! (Zaden system dostosowywania predkosci nie dziala inaczej niz smartburn - jesli czegos nie ma w bazie - to puszczaja na maks - dlatego system ochronny bez uaktualnien ze stale zmieniajacymi sie na rynku plytami jest g... wart!) z tego powodu uwazam za wysmiewanie sie z updateowania biosow i chwalenie tych co tego nie robia (w domysle - bo sa doskonali) za dzialanie smieszne i pozbawione jakichkolwiek podstaw ![]() a teraz kiiima...
![]() |
![]() |
#21 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
apropo nowych bioskow do litka - po tym jak ukazal sie ten co usuwal blad testu overburn to nic nowego sie nie pojawilo do 48245s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
wielokrotnie pisałem miałem cdrom lg - padł po 4 latach (był 40x - który cdik wytrzyma tyle a wcale go nie oszczedzałem) mam spawarke lg od ponad roku i anijedna płytka nie uszkodzona oraz kopiuje wiekszosc zabesp - trzeba wiedziec jak i tyle (od czego jest cdrinfo ? ) od 6 miesiecy mam DVD - jakiej marki lg ! ktos powie ze oszalłem - ale mam do niej zaufanie ale niewmawiam nikomu ani nienamawiam nikogo to jest moja osobista sprawa co kupuje do swojej maszynki. Zdaje sobie sprawe ze sa lepsze gorsze cd ale ja ja lubie
jak ktos szuka argumentów to moge podac jeden z bezsensownych - maja fajne logo !! wystarczy ?
![]() |
#23 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
a ja mam nagrywarki obu firn i nie narzekam - z LG byly problemy ale kilka min zabawy z lutownica i swiety spokoj, jedyne do czego moge sie przyczepic to to ze napedy LG nie zwracaja C2 errors i ciezko sie testuje jakosc plyt - no ale od czego jest litek
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|