Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.12.2004, 19:05   #16
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ja ich rozumiem. Kazdy ma ambicje prowadzic i utrzymac portal, ktory cieszy sie popularnoscia.

Oferta Barteza i jak sie domyslam calej administracji serwisu cdrinfo byla bardzo w porzadku i tu nalezy sie szacunek. Ale jakby nie patrzec, wyszloby na polkniecie slabszego przez silniejszego i raczej nie byloby juz szans na powrot. Moze wiec znajdzie sie jakies salomonowe wyjscie z tej sytuacji?

Sam odwiedzilem DHT pare razy i przyznam szczerze, ze bylem mile zaskoczony poziomem serwisu. Mam nadzieje, ze ich klopoty sa przejsciowe i wszystko dobrze sie skonczy.

Tak sie zastanawiam, co ja zrobilbym na ich miejscu i cos mi sie wydaje ze postapilbym tak samo.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.12.2004, 19:23   #17
Koolo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.01.2002
Koolo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Zaproponowałem Diamondowi przejście jego ekipy do naszego serwisu i pełną kontrolę nad działem DVD w ramach CDRinfo.pl. Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.
Może zaproponować komuś pełną kontrolę nad działem "Testy i recenzje" bo całkowicie zszedł na psy.
Stary 16.12.2004, 19:43   #18
shuma02
Forumator

Data rejestracji: 06.12.2002
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wczoraj zauwazylem ze klikajac na bookmark divx.howto.pl pokazywalo mi ze stron nie ma... a tu nagle taki post.

Cos wydaje mi sie ze to skladki pieniedzy nigdy nie dojdzie; niech divx.howto.pl zalozy jakies konto np. w PayPal, lub co kolwiek, ale na swojej stronie dac ludziom opcje na przeslanie skladki... napewno cos bym przeslal bo duzo sie z ich stron nauczylem.

EDIT:
Po wpisaniu posta wchodze strone portala w tarapatach i widze ze juz cos takiego utworzyli...

Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 16.12.2004 o godz. 19:46
shuma02 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2004, 21:08   #19
JohnDoe
Registered

Data rejestracji: 03.09.2003
JohnDoe w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Stronka mi się dzisiaj wgrała i znalazłem informację o namiarach na konto, więc jeżeli ktoś chce ich wspomóc to na stronce głównej znajdzie numer konta.

Ostatnio zmieniany przez JohnDoe : 16.12.2004 o godz. 21:11
JohnDoe jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2004, 21:29   #20
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Paypal caly czas nie obsluguje Polski :/
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2004, 22:27   #21
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Koolo
Może zaproponować komuś pełną kontrolę nad działem "Testy i recenzje" bo całkowicie zszedł na psy.
Ktos ma i wlasnie tak sie dzieje, dodam ze ja nie mam tam kontroli, a szkoda ze tak sie dzieje. Czas to po prostu obgadac.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2004, 07:46   #22
Salem
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.10.2004
Salem zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Połączenia nie będzie - decyzja Diamonda. Życzę serwisowi DHT jak najlepiej i mam nadzieję, że uda im się pokonać finansowe problemy.

Jeżeli chodzi o konto, zbieranie pieniędzy itd, to my się do tego nie mieszamy. Informacje na ten temat można znaleźć na stronach DHT.
Ani przez chwile nie wierzyłem, że Diamond, Jackdream czy Prozac zrezygnowaliby z prowadzenia DHT, a już napewno nie pozwoliliby na to userzy tegoż serwisu do, których nieskromnie się zaliczam. Z tego co mi narazie widomo serwis został przniesiony na inny serwer i do końca roku będzie testowany.
Salem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2004, 15:24   #23
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Salem, no coz bez dobrego lacza i pieniedzy serwis nie moze istniec, generowany ruch jest wyznacznikiem oplat. Pamietam jak poprzednio byla prowadzona zbiorka na divx.howto, teraz kasa jest zdecydowanie wieksza. A z tego co mi wiadomo to serwis ma tak na dobre dzialac od poniedzialku.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2004, 15:31   #24
Divxtom
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 15.10.2004
Divxtom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Akcja jest już w toku. Zobaczcie:
http://www.divx.howto.pl/index.php
Divxtom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.12.2004, 21:16   #25
Salem
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.10.2004
Salem zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ThanatoS
Salem, no coz bez dobrego lacza i pieniedzy serwis nie moze istniec, generowany ruch jest wyznacznikiem oplat. Pamietam jak poprzednio byla prowadzona zbiorka na divx.howto, teraz kasa jest zdecydowanie wieksza. A z tego co mi wiadomo to serwis ma tak na dobre dzialac od poniedzialku.
Masz rację ThanatoS mówiąc, że bez dobrego łącza i pieniędzy serwis bedzie trudno utrzymać. Nie wiem dlaczego, ale jakoś wierzę w tą zbiórkę, która jest aktualnie prowadzona na DHT, że pomoże dalej prowadzić ten serwis. Możliwe, że jest to złudne, ale jak to mówią "wiara czyni cuda".

Pozdrowienia Salem
Salem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: