![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2004
![]() |
![]()
Hmmm...
Postanowiłem zmienić telefon (i tu zaczynają się schody) czytam już od 4h różne informacje z polskich jak i z zagranicznych serwisów, im dłużej nad tym siedzę tym więcej mam pytań ![]() Postanowiłem wybrać między: Motorola E398 Sony Ericsson K700 hmm K750 ? Siemens SX1 Siemens S65 Czy mogę prosić o pomoc: Mniej więcej czego oczekuję od telefonu (funkcjonalności - telefonicznej - możliwości zapisania dużej ilości przychodzących wiadomości w miarę rozbudowana książka telefoniczna, bateria, oprogramowanie), od czasu do czasu (jeśli telefon będzie posiadał niniejszą opcję) posłuchać muzyki (nie potrzebuję milionów MB aby pomieścić tysiące kawałków starczy kilkadziesiąt), zrobić zdjęcie, czy nakręcić film... Ważne też jest wyposażenie zestawu i czy można o coś rozszerzyć. Tel zamierzam brać w sieci ERA... Proszę o pomoc Ostatnio zmieniany przez DamnedAngel : 20.05.2005 o godz. 13:34 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
odpowiedz jest prosta Siemens Sx1
![]() tylko mozesz miec duuuze problemy z zakupem jego, poniewaz jest ich malo a i popyt jest duzy.. ja juz czekam na niego 4 tygodnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja wybrałem taką Komorę http://pl.wikipedia.org/wiki/Komora_gazowa
ludzie, patrzcie co piszecie w tematach - przed kliknięciem pomyśleć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
to byla przenosnia (Komora - tak zawsze okreslam komórke telefon)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
S65 nie ma MP3. SX1 jest fajny.
Jesli chcesz poczytac wiecej o Siemensach to zapraszam na forum: www.siemensiak.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() zmieniasz komorki jak skarpetki ![]() ja mam swojego poczciwego eryka T630 i w najblizszym czasie nie mam zamiaru sie z nim rozstac ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja nie rozumiem jak można się podniecać telefonami komórkowymi?
owszem są niezastąpione, ale dla mnie są głównie narzędziem. jasne że fajnie mieć nowy tel. z bajerami...ale te bajery cieszą mnie dwa dni radio to inna sprawa - jak się gdzieś czeka jak ***** - fajne aparat - no to trzeba wydać tyle kasy co na super normalny (aby to był aparacik) telefon powinien być telefonem -wszystkie bajery są wciskane na siłę inne urządzenia zastępują z wysoką jakością te pseudo w telefonach |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Co do tematu - o Sonym K700i (o K750 na razie raczej zapomnij... To rzeczywiście będzie rewelacyjny telefon, z 2MB pikselowym aparatem, ale ceny spodziewam się zabójczej) i Siemensie S65 trochę teraz wiem, bo akurat sam przymierzam się do kupna, więc jakbyś chciał jakieś dokładniejsze informacje, to pytaj. Powiem tylko, że moim faworytem (co zresztą zaraz udowodnię) jest Siemens.
A co do tego Siemensa właśnie. @ Epol - bo chyba dobrze pamiętam, że swego czasu go kupiłeś, a nawet przez pewien czas chciałeś sprzedać. Mógłbyś mi powiedzieć, jak się teraz, po jakimś czasie już sprawuje? I czy dalej jesteś z niego zadowolony? \
![]() |
#10 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Mam kontakt z telefonami i wiem gdzie tanio kupić i jak dobrze sprzedać ![]() Swojego CX65 kupiłem za 500zł i miałem go 3 miesiące i sprzedałem go za 480zł ![]() Pozatym zmieniam na słabszy, więc i trochę kasy wpadnie ![]() Już mi przeszedł taki szał na bajery, teraz chcę zwykłą komórkę bez lampek i innych bajerów jak w E398 ![]() @Andrzej K750 ma kosztować ok. 400Euro na początku ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 20.05.2005 o godz. 21:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Jeśli chodzi o komórkę 2mpix to wziąłbym Nokię N70, ale jeśli chodzi o komórkę z aparatem 1,3mpix to wziałbym Nokię 6680
![]() A jeśli ktoś chce dużo mp3 trzymać w telefonie to polecam Nokię N91 - 4GB pamięci wewnętrznej! Ciekawym telefonem będzie też Nokia N90, ale trochę ciężkim... A z telefonów teraz dostępnych, wybrałbym N6230, bądź N6230i ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Jesli chodzi o SE 750i
Dzwonilem dzisiaj do SE Poland (bardzo mila Pani) powiedziala mi ze ten telefon trafi do salonow w 3,4 kwarcie roku (kwiecien, lipiec). Jesli chce ktos go teraz kupic to zapraszam nizej (ten adresik tez otrzymalem od tej Pani) ![]() http://www.sonyericsson-sklep.pl/tel...d%20Silver#tel http://www.sonyericsson-sklep.pl/tel...ed%20Black#tel A co do telka (dzisiaj obadalem wszystkie w realu) SX1 - cholernie wielki, lipa soft, meczacy napis brak anteny (wlaczenie radia), brak karty w zestawie S65 - wymiary ok ale wykonanie, tandetne przezroczyste przyciski, zle dobrany kolor, bajera nagrywa filmy, java (gry) przycinaja sie, brak kabla w zestawie (nie pamietam ale w jakims z tych telkow (mowa o simensach) soft nei jest w pelni przetlumaczony na PL) M. E398 - nudny, konkretnie nic nie ma poza dzwiekiem, pelno gowna w zestawie K700i - chyba ten bede bral a i jeszcze bawilem sie Nokia 6230 - ehh maly wyswietlacz, joy zwalony, nic szczegolnego... Ogolnie, czesc wad telefonow... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.05.2005
![]() |
Jak chcesz mieć najnowocześniejszy telefon i najlepszy to proponował bym Motorolle C1000 ileś albo C975. Z miejsca ci mówie że lepszego koma nie ma!
![]() |
#14 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
bez 2 zdan...SX1.
Symbian Mp3 - jakos boska SmartMovie - otwarzanie divx/xvid z napisami Duzy wyswietlacz. Wogole fajny ![]() Polecam!
![]() |
#15 | ||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|