![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Jeśli chodzi o AMD vs Intel ...kiedyś przeczytałem takie stwierdzenie:
"Intel produkuje najszybsze procesory, ale AMD najwydajniejsze" ..........................
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
http://service.steinberg.net/knowled...io_performance
ten link przyda sie kazdemu - zwlaszcza userom nforce2 z soundstormem gdzie acpi potrafi OSTRO namieszac a od tego malego posta wszysto sie zaczelo: http://www.nforcershq.com/forum/view...er=asc&start=0 enjoy
|
|
|
|
#3 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Dzieki wszystkim za porade.
Jak dam rade to w sobote jade po czesci ![]() i to bedzie A M D. Jak bede mial problem ze sterami to sie zglosze
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.08.2003
![]() |
..::Jesteśmy z Ciebie dumni - podjąłeś słuszną decyzje
::..
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
AMD Rulezz!
Barton 2500+ jest wydajniejszy niż P4 2.4 HT. Mam kumpłow którzy mają te procki. W PC Mark 2002 Barton miał lepszy wynik od P4 HT. Tyle mojej mowy. A takpoza tym Athlon'y zawsze można więcej podkręcić niż P4. Pozdro
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
![]() |
no - ale pamiętaj o tym trybie synchronicznym. W testach FSB 333 i RAM na 333 maja leprzą wydajność niż FSB 333 i RAM 400
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
AMD do kręcenia i kręcenia uwielbiam kręcić amd
- dobzrte ze mi epoxik wrócił z servisu a w miedzyczasie modowałem durona 1400mhz (179zł) na Athlona xp (100zł droższy ) odblokowywując 256kb cache (duron ma 64) i podkręcajac na koniec do wartosci 2300mhz - temp w stresie 54C idle 50. full stable ale musiałem zwiększyć Voltaż do 1.850 wiatrak falcon rock II (zmieniam chyba na zalmanka 7000A CU - ale nieiwem cvzy sie do mojej budy zmiesci) a tak pozatym to TYLKo amd i OVE$CLOCKING - oddam ze kręce na EPOXIE 8rad + rev 2.1 (dawniej .1.1 ze zintegrowanym zaislaczemm i zsupergluowaną ) POZDAWIAM
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() Tutaj masz liste płyt (Socket A) na które możesz albo i nie władować ten cooler. A poza tym, zastanów się nad Thermaltake Volcano 12 eXtreme - też jest niezły
|
|
|
|
#9 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
![]() |
Ja niestety nie jestem posiadaczem owych dziurek :/ wiec chyba wezme tego Wulkanika
. A tak na marginesie, to specyfikacja Socket A mówi o 300g które może mieć radiator a obydwa mają ponad 700g ![]() ![]() . A nie wie moze ktoś czy te wiatraczki będą pasowały na Athlona64? Bo głupio wydać na wiatrak tyle kasiory a potem go sprzedać po pół roku za marne grosze.
|
|
|
#11 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Zalman na 100% pasuje ale co do niektórych płyt pod Socket A trzeba przciąc zapinkę która jest wymagana (cała) w A64 , no chyba że zalman będzie sprzedawac osobno zapinki .. ( w co wątpie bo poco sprzedawac mniej jak można zarobić na klijencie 2 razy ..) a co do wulkana - kijj wie
|
|
|
|
![]() |
|
|